Over 50 magasiner.....

HS Media selger annonser for magasiner, fagblader og nettsteder for over 100 millioner kroner. Våre publikasjoner er både fagblader, magasiner og nettsteder fra de store kjente medieselskapene til de små og mellomstore selvstendige utgivere.
ABBL
ABBL

ABBL-nytt er et tidsskrift for medlemmer, styremedlemmer og vaktmestere i boligselskapet ABBL, Asker og Bærum boligbyggelag.

Allers
Allers

Bladet du blir glad i!

Allers Ideer Jul
Allers Ideer Jul

Allers Idéer Jul har i en årrekke vært en av de mest populære spesialmagasinene Allers produserer, med ekstra lang salgsperiode.

Autofil
Autofil

Autofil har en god miks av nyheter, tester, kjendiser, portretter, gadgets og reiser, alt i kombinasjon med bil. Fra høsten 2013 ble Autofil og Gatebil slått sammen.

BAM Gravid
BAM Gravid

BAM Gravid deles ut av jordmødre og annet helsepersonell på svangerskapskontroller. Praktisk talt alle som venter barn i Norge får BAM Gravid.

BAM Nyfødt
BAM Nyfødt

BAM Nyfødt har nybakte foreldre som målgruppe. Med en annonse i BAM Nyfødt treffer du foreldrene i tiden like etter fødselen. BAM Nyfødt deles ut på barselavdelingen på sykehuset.

BAM Spedbarn
BAM Spedbarn

I BAM Spedbarn når du foreldrene ca. seks uker etter fødselen. BAM Spedbarn deles ut på hjemmebesøk av helsesøster eller på den første kontrollen på helsestasjonen.

batmagasinet.no
batmagasinet.no

Båtmagasinet har en egen nettside og her finner du masse aktuelt båtstoff.

Bedre Skole
Bedre Skole

Bedre Skole er Utdanningsforbundets tidsskrift for pedagogisk debatt, med aktuelle artikler, reportasjer og intervjuer som omhandler pedagogiske og skolepolitiske spørsmål.

Bioingeniøren
Bioingeniøren

Bioingeniøren er det viktigste fagtidsskriftet for bioingeniører i Norge.

Bobil og Caravan Magasinet
Bobil og Caravan Magasinet

Bobil og Caravan Magasinet, BoCM, selges i løssalg gjennom Bladcentralen i Norge. Dermed befester BoCM ytterligere sin posisjon som det største magasinet for folk med bobiler og campingvogner i Norge.

Bolig & Miljø
Bolig & Miljø

Bolig og Miljø går direkte til alle tillitsvalgte og vaktmestere i borettslag og sameier tilknyttet OBOS eller et selskap i OBOS-konsernet. Bladet sendes også til bydelsadministrasjonen og en rekke offentlige utvalg og etater.

BoligPluss
BoligPluss

BoligPluss – Best på ideer!

Bonde & Småbruker
Bonde & Småbruker

Medlemsavisa til Norsk Bonde- og Småbrukarlag.

Båtmagasinet
Båtmagasinet

Båtmagasinet er landets største båtblad, et av Europas største båtblad i opplag, og sett i forhold til folketallet, verdens største båtblad. Det utkom første gang i 1985.

Campingportalen.no
Campingportalen.no

Nå en unik målgruppe! Felles har Campingportalen og NBCC over 400.000 besøkende på nettsidene årlig, med nesten halvannen million sidevisninger. Det er et gjennomsnitt på over 104.000 sidevisninger og over 34.000 besøkende i måneden

Coop medlem
Coop medlem

Er i dag Norges største magasin med litt nesten 1 millioner lesere. Antall GEP lesere er 1 483 000 per Sept 2018.

Elektronikkbransjen
Elektronikkbransjen

Elektronikkbransjen er et fagblad som sendes til alle ansatte i Stiftelsen Elektronikkbransjens medlemsbedrifter; leverandører, kjeder, handlere og verksteder.

elektronikkbransjen.no
elektronikkbransjen.no

Kjøp bransjens mest attraktive annonseplass på Internett.

Første steg
Første steg

Første steg er et faglig-politisk tidsskrift med reportasjer, aktuelle fagartikler og debatter med hovedvekt på barnehage og oppvekst.

Gatebil
Gatebil

Gatebil og Autofil er slått sammen. Det gir mer stoff og bedre bredde til veldig mange flere.

Hundesport
Hundesport

Hver tredje nordmann har et forhold til hund. Hundesport er Norges største hundetidsskrift med et opplag på 70.000 eksemplarer.

Hus & bolig
Hus & bolig

Hus & Bolig er et forbrukermagasin som skriver om hus, hage og bomiljø, oppussing og vedlikehold, energispørsmål, boligjus og økonomi.

i Coop
i Coop

I Coop er internblad for butikkansatte og ledere i Coop.

Jeger Hund & Våpen
Jeger Hund & Våpen

JEGER hund & våpen er Norges største spesialmagasin for jegere med 86 000 lesere.

KK Jul
KK Jul

Norges største og bestselgende juleblad!

kode24.no
kode24.no

kode24.no er Norges første, og eneste, nettsted for utviklere.

lærerjobb.no
lærerjobb.no

lærerjobb.no / Stillingsportalen på Utdanningsnytt.no - Stilling ledig 12.608 sidevisninger i måneden (GA2018)

Lyskultur
Lyskultur

Magasinet LYSKULTUR utgis av Lyskultur og målgruppen er lysdesignere, belysningsplanleggere, arkitekter, interiørarkitekter, belysningsbransjen, eiendomsforvaltere og alle som ellers er interessert i lys og belysning.

lyskultur.no
lyskultur.no

Lyskultur - Norges ledende kompetanse nettverk innen lys og belysning.

Mestern
Mestern

Fagbladet Mestern - bladet for godkjente, aktive håndverksmestere.

MOTOR
MOTOR

Skandinavias største redaksjonelle magasin! Med over 500.000 medlemmer i NAF når magasinet Motor en unikt stor og engasjert gruppe mennesker. De fleste av våre medlemmer er aktive voksne i alderen 40–69 år.

motor.no
motor.no

www.motor.no Motor.no er et åpent nyhetsnettsted

NAF Campingguide
NAF Campingguide

Camping i Norge – er Norges største og eldste campingpublikasjon målt etter innhold og opplag.

nkk.no
nkk.no

NETTSTEDET NKK.NO ER FOR ALLE SOM HAR ELLER DRØMMER OM HUND

www.nocc.no
www.nocc.no

Norsk Bobil og Caravan Club (NOCC) er Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.

Norsk Veterinærtidsskrift
Norsk Veterinærtidsskrift

Bladet gis ut av Den Norske Veterinærforening, og alle medlemmer av foreningen får tidsskriftet tilsendt.

OBOS-bladet
OBOS-bladet

OBOS-bladet er kjent for å ha godt interiørstoff, Oslo-stoff og relevant boligstoff.

Perspektiv
Perspektiv

Med 450 daglige avganger er Widerøe en viktig årsak til at så vel dagligliv som næringsliv fungerer i distrikts-Norge.

SATS
SATS

Markedsleder i 15 år • I overkant av 220 000 medlemmer • 66% markedsandel • Landsdekkende kjede med 73 sentre • 36 sentre i Oslo • 3 sentre i Østfold • 8 sentre i Stavanger • 7 sentre i Bergen • - i tillegg sentre i Tromsø, Drammen, Kristiansand, Grenland, Hønefoss, og Lillehammer.

Scandinavian Traveler
Scandinavian Traveler

Scandinavian Traveler is much more than just a magazine. With 12 issues a year and a daily updated website, you’ll find all the inspiration and information the modern reader requires in varied, inspirational, and accessible content on a range of digital platforms.

Se og Hør Tirsdag og Ekstra
Se og Hør Tirsdag og Ekstra

Gjør livet gladere! I over 35 år har Se og Hør gjort livet gladere for det norske folk, og det til og med to ganger i uken siden 2003.

SMAK
SMAK

SMAK speiler utviklingen i det norske storhusholdningsmarkedet og leses av beslutningstakere innenfor hotell, restaurant, kantiner, kafeer og hurtigmatkjeder.

Spesialpedagogikk
Spesialpedagogikk

Spesialpedagogikk kommer ut seks ganger i året og er det eneste norske tidsskriftet innenfor sitt fagfelt. Spesialpedagogikk utgis av Utdanningsforbundet.

Tara
Tara

Tara – Norges største og mest leste kvinnemagasin!

tidsskriftet.no
tidsskriftet.no

Tidsskriftet .no er den offisielle nettsiden til Tidsskrift for Den norske legeforening.

Tidsskrift for Den norske legeforening
Tidsskrift for Den norske legeforening

Tidsskrift for Den norske legeforening er legenes medlemsblad som utgis hver 14. dag og distribueres til ca. 31.000 leger.

USBL-magasinet
USBL-magasinet

Usbl-magasinet er medlemsblad for Boligbyggelaget Usbl-magasinet og distribueres til 100 000 medlemmer i Østlandsområdet.

Utdanning
Utdanning

Fagbladet Utdanning utgis 14 ganger i året og er Utdanningsforbundets medlemsblad. Innholdet er faglig og politisk stoff med tilknytning til pedagogikk og skole.

utdanningsnytt.no
utdanningsnytt.no

Nettstedet Utdanningsnytt.no er for alle som er engasjert i utdanning, oppvekst, skolepolitikk og pedagogikk.

Vakre hjem & interiør
Vakre hjem & interiør

- et klassisk og høyprofilert interiørmagasin.

VG Endelig Fredag
VG Endelig Fredag

VG Endelig Fredag har blitt svært godt mottatt i lesermarkedet. Fredag er nå VGs klart beste dag sammenlignet med fjoråret- På enkeltdager har VG nå nesten likt salg med fjoråret.

VI OVER 60
VI OVER 60

VI OVER 60 er landets største kommersielle magasin for seniorer, og leses av nesten 300.000 kvinner og menn hver måned på papir.

Yrke
Yrke

Yrke kommer ut fire ganger i året og er det eneste fagbladet i Norge som har fokus på yrkesopplæring, aktuelle og utdypende intervjuer, reportasjer og artikler fra bedrifter, skoler og andre opplæringsinstitusjoner. Yrke utgis av Utdanningsforbundet.