top of page

Head of Sales

TERJE KORSMO

62 94 69 06

936 03 715

Vi hjelper deg gjerne

Kontakt gjerne medieselger direkte for konkrete pristilbud, spørsmål eller generell rådgivning rundt markedsføring til din målgruppe i riktig kontekst. 

Spesifikasjoner:

Høyoppløselig PDF og i CMYK farger. 

Materiell sendes til: 

Image by Julian Hochgesang

VG Bilag

Treff relevant og tidsriktig med våre temamagasiner!

VGs temamagasiner tar for seg spennende og aktuelle temaer rettet mot ulike målgrupper. Magasinene er grundige og gir gode leseropplevelser, som gjør at leserne bruker mye tid på produktet. Magasinene selges i løssalg og står sammen med VG i bladhylla.

- VG voksen er et månedsmagasin som retter seg mot en voksen målgruppe – kvinner og menn 55+. Magasinet byr på en liten pause i hverdagen og gir leseren gode inspirerende intervjuer om levd liv, tips til personlig økonomi og saker for å gjøre livet som voksen enda bedre.

- VG Godt er et matmagasin som kommer ut hver 4.uke og tar for seg sesong-aktuell mat og drikke, fra kaker og smoothie til festmiddager. Magasinet henvender seg til alle som liker å lage mat eller som har lyst til å bli inspirert. Her har du mulighet for å treffe bredt blant matinteresserte som er opptatt av gode smaker. Magasinet finnes både i salgsstativene og som abonnement.

Vi kan også tilby attraktive annonseløsninger mot en kjøpekraftig målgruppe i VG produktene Godt Liv, Kryssord, Torsdagsnøtter og temabilag på onsdager.

Ta kontakt for nærmere informasjon så skreddersyr vi en pakke for du skal oppnå best mulig resultat.

Utgivelsesplan

Annonsepriser

Medieplan

bottom of page