top of page

Key Account Manager

LARS ERIK BRATLI

62 94 69 05

452 07 978

Vi hjelper deg gjerne

Kontakt gjerne medieselger direkte for konkrete pristilbud, spørsmål eller generell rådgivning rundt markedsføring til din målgruppe i riktig kontekst. 

Spesifikasjoner:

Høyoppløselig PDF og i CMYK farger. 

Materiell sendes til: 

Image by Julian Hochgesang

Motor

Skandinavias største redaksjonelle magasin! Med over en halv million medlemmer i NAF når magasinet Motor en unikt stor og engasjert gruppe mennesker. De fleste av våre medlemmer er aktive voksne i alderen.

NAF Motor skal inspirere, informere, underholde, gjøre klokere og være til nytte for alle som ferdes i trafikken. Vi skal blant annet være best på tester og bilferier, på bilnyheter og på sikkerhet og samferdsel. Og ja - magasinet Motor har selvfølgelig et lekkert cover, høy papirkvalitet, limfrest rygg og er tykkere enn det gamle Motor. Det er med stolthet NAF, Nordens største interesseorganisasjon, nå presenterer et helt nytt magasin for sin store og unike medlemsmasse.

Med 500.00 medlemmer i NAF når magasinet Motor en unikt stor og engasjert gruppe mennesker blant Norges befolkning. De fleste av våre lesere er aktive voksne (40-69), men vi rekrutterer stadig nye unge medlemmer. Mange velger å melde seg inn i NAF når de stifter familie. 30 prosent av våre medlemmer er kvinner. De fleste av Motors lesere bor i urbane strøk.

Magasinet Motor er Skandinavias største redaksjonelle magasin og et magasin det kan dokumenteres at leserne er svært fornøyde med.

Se mer informasjon på medieplan eller kontakt oss for muligheter og tilbud på annonsering.

Utgivelsesplan

Annonsepriser

Medieplan

bottom of page