top of page

Key Account Manager

HEGE STENSBAK

62 94 10 37

984 00 131

Key Account Manager

GRETHE ÅNERUD

62 94 69 04

928 36 830

Vi hjelper deg gjerne

Kontakt gjerne medieselger direkte for konkrete pristilbud, spørsmål eller generell rådgivning rundt markedsføring til din målgruppe i riktig kontekst. 

Spesifikasjoner:

Høyoppløselig PDF og i CMYK farger. 

Materiell sendes til: 

Image by Julian Hochgesang

Yrke

Yrke er det eneste tidsskriftet i Norge som har fokus på yrkesopplæring, aktuelle og utdypende intervjuer, reportasjer og artikler fra bedrifter, skoler og andre opplæringsinstitusjoner.

Målgruppe: Yrkesfaglærere, rådgivere, sosiallærere, opplæringskontorer, lærebedrifter og andre med interesse for yresopplæring. Utgis 4 ganger i året.

YRKE I PDF UTGAVE
Alle annonser i Yrke kan også ses i tids-skriftets elektroniske utgave. Ebladet er en pdf av papirutgaven og kan leses på alle digitale plattformer. Det er muligheter for å lenke annonsen til en ønsket landingsside på nett slik at det gir ekstra effekt av din annonse. Yrke som eblad finner du på; Utdanningsnytt.no/yrke

INNHOLDSMARKEDSFØRING
Det er de samme formater og priser som gjelder for annonser som defineres som “innholdsmarkedsføring” som for øvrige annonser. Innholdet blir merket “Annonse” og må godkjennes av utgiver før trykk.

Se mer informasjon på medieplan eller kontakt oss for muligheter og tilbud på annonsering.

Utgivelsesplan

Annonsepriser

Medieplan

bottom of page