top of page

HS Media overtar annonsesalget i Politiforum

Avtalen innebærer at HS Media får ansvar for alt annonsesalg i magasinet Politiforum og politiforum.no. Vi gleder oss til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Politiforum og HS Media gleder seg til tett samarbeid. Fra høyre redaktør Erik Inderhaug (Politiforum), salgsdirektør Mona Jørgensrud (HS Media), key account Grehte Aanerud (HS Media) og CEO Tor Arne Sandholt (HS Media)

Politiforum utgis av Politiets Fellesforbund og kommer ut i et opplag på 20.000 eksemplarer 11 ganger i året. Det er Norges største uavhengige politimagasin. Magasinet når 97 prosent av alt politiutdannet personell, deriblant mange av politiets innkjøpere og ledere og skal være et ledende forum for norsk kriminalpolitisk debatt.

Politiforum har flere ganger vunnet Fagpressens journalistpris blant annet for for artikkelen om «Syndebukken Stian Elle», som ble skrevet av redaktør Erik Inderhaug, som i 2020 mottok Fagpressens journalistpris for fjerde gang. Han er den første som har mottatt denne høythengende prisen fire ganger. HS Media ser fra 1. oktober frem til å bidra med inspirerende annonseløsninger for å kunne oppnå best mulig effekt for annonsørene, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder i HS Media.

Comments


Image by Julian Hochgesang

Nyheter

Siste nytt fra HS Media, våre oppdragsgivere, anonsører og mer. 

bottom of page