top of page

HS Media med NAL-avtale

HS Media er blitt enige med Norske arkitekters landsforbund om å selge annonser for de sammenslåtte nisjemediene Arkitektur N og Arkitektnytt. Fra 2023 kommer det til å være Arkitektur på print og Arkitektur.no på nett.

SETTER UT SALGET: Redaktør Gaute Brochmann hos Arkitektur setter ut salget av annonser til HS Media. FOTO: Ingebjørg Semb

I konkurranse med flere fikk HS Media oppdraget – og fra 1. juni er det HS Media som leverer annonsesalget til Arkitektur på papir og nett. Det handler da om produktannonser, content og stillingsannonser.

På papir vil det bli seks utgaver per år. NAL har tidligere kombinert bruk av byrået Storybold med egne selgere. Nå er det HS Media som overtar jobben til Storybold.

I de siste årene har annonseomsetningen ligget rundt 7 millioner NOK.

– Vi ser frem til å komme i gang. Dette er en fersk signering – og vi er sterke i troen på at dette skal bli bra. De har gode redaksjonelle produkter med høy troverdighet. Det er et veldig godt utgangspunkt, sier daglig leder Tor Arne Sandholt i HS Media.

– Vi er inne i en omlegging av tidsskriftene våre, noe som gjør sitt til at vi får et nytt produkt. I den forbindelse har vi hatt en anbudskonkurranse. Der gikk HS Media til topps i konkurranse med andre gode aktører, sier redaktør Gaute Brochmann hos NAL-magasinet Arkitektur. Brochmann og NAL ser frem til å samspille med HS Media.

– De målene de har satt betyr en styrking av våre kommersielle flater. Vi opplever at HS Media har bygd en robust organisasjon, og de har troverdighet på det de skal levere. Vi ser frem til et konstruktivt samarbeid, sier Gaute Brochmann.

I 2021 solgte HS Media for totalt over 123 millioner kroner. I 2020 var salget på 120 millioner, mens salget var på snaue 111 millioner i 2019. Selskapet, som eies av Aller Media, har overkant av 30 ansatte. For spørsmål. Ta kontakt med daglig leder Tor Arne Sandholt i HS Media på tor.arne.sandholt@hsmedia.no – eventuelt 905 63106. Se også https://www.hsmedia.no/. Og/eller redaktør Gaute Brochmann i Arkitektur hos NAL på mail gaute@arkitektur-n.no, eller mobil 924 97413. Se også Norske arkitekters landsforbund - Norske arkitekters landsforbund (arkitektforbundet.no)



Comentarios


Image by Julian Hochgesang

Nyheter

Siste nytt fra HS Media, våre oppdragsgivere, anonsører og mer. 

bottom of page