top of page

HS Media med Heisholt Inc.-samarbeid

Salgs- og markedsføringsselskapet HS Media på Kirkenær og reklamebyrået Heisholt Inc. med adresse Oslo inngår samarbeid som innebærer at Heisholt Inc. skal bidra med strategisk og kreativ spisskompetanse og produksjon til HS Media og dets kunder.


Daglig leder Tor Arne Sandholt og Linn Helen Nyeng Waage i HS Media har inngått et samarbeid med Erik Heisholt og Heisholt Inc. Foto: Marcel Lelienhof


Heisholt Inc. består av kreativ leder Erik Heisholt og kreativ produsent og daglig leder Terese Aalborg.


Nå skal selskapene samspille der hvor det er hensiktsmessig, og da først og fremst innen strategisk og kreativ utvikling og produksjon av reklame til ulike plattformer.


– Jeg har som blant annet CMO i Dagbladet jobbet med Erik Heisholt som strateg og kreatør i en årrekke. Nå gleder jeg meg til å samarbeide på kunder hos oss i HS Media – og med det forsterke og forbedre det strategiske og kreative helhetsuttaket, sier daglig leder Tor Arne Sandholt i HS Media.


– Vi er allerede godt i gang med prosjekter, og dette gir merverdier for kundene våre. Erik er kreativ og har internasjonal tyngde med ditto meritter. Også er han en flott fyr å samarbeide med. Dette blir bra – ikke minst for våre kunder, sier Tor Arne Sandholt.


Erik Heisholt ser også frem til å utvikle samarbeidet med HS Media, og først og fremst på kunder fra Innlandet hvor HS Media har tilholdssted.


– Dette er veldig spennende. Jeg kjenner HS Media og Tor Arne Sandholt godt – og også mange av kundene deres. Vi er allerede i gang med samarbeidet. Vårt lille byrå veksler mellom å betjene våre egne kunder, og samarbeide med andre dyktige folk og firmaer der hvor vi gjør hverandre enda bedre. Nå får kundene til HS Media et smart og kraftfullt samarbeid, sier Erik Heisholt.


Heisholt har en lang karriere i reklamebransjen, og er en av Skandinavias mestvinnende kreatører. Før Heisholt Inc. ble startet i 2015 har han blant annet vært kreativ leder og partner i Leo Burnett, med-grunder og partner i SMFB og kreativ leder i Anti.

HS Media har et salgsmål på 119 millioner i sitt totale annonsesalg i 2023. Det totale salget til HS Media i 2022 var på 118,6 millioner NOK. I 2021 solgte HS Media for totalt over 123 millioner kroner. Selskapet, som eies av Aller Media, har overkant av 30 ansatte.For spørsmål. Ta kontakt med daglig leder Tor Arne Sandholt hos HS Media på tor.arne.sandholt@hsmedia.no– eventuelt 905 63106 og/eller daglig leder Erik Heisholt i Heisholt Inc. på erik@heisholt.as og 932 23 150.


Komentáře


Image by Julian Hochgesang

Nyheter

Siste nytt fra HS Media, våre oppdragsgivere, anonsører og mer. 

bottom of page