top of page

Hjelme ny ansvarlig redaktør i magasinet Vakre Hjem & Interiør

1.april overtar Anne Marit Hjelme (57) som ansvarlig redaktør i interiørmagasinet Vakre Hjem & Interiør. Magasinet blir da produsert i Bergen, hvor Hjelme allerede produserer og er ansvarlig redaktør for suksess-seniormagasinet VIOVER60. 


Anne Marit Hjelme har vært ansvarlig redaktør i VIOVER60 siden 2010, og har sammen med redaksjonen i Bergen gjort en enestående jobb. Hun vil fortsette å jobbe videre med VIOVER60, men får nå i tillegg redaktøransvar for enda et magasin i Aller Media.  Frem til nå har Vakre Hjem & Interiør vært produsert eksternt av Nordby Media. 


Tror på papir

-Jeg ser virkelig frem til å videreføre dette flotte magasinet og produktutvikle det de kommende årene. Vakre Hjem & Interiør skal være et selvstendig produkt og en selvstendig merkevare videre, og vi vil jobbe mot en bredere og mer innholdsrik profil. I tillegg vil vi fokusere på abonnement og lojalitet, og tilby leserne våre ulike tjenester og produkter, sier Hjelme. Som har klokkertro på at papirmagasinene har mange gode år foran seg, til tross for økt digitalisering og et fallende marked.


Største interiørmagasinet

Vakre Hjem & Interiør er det sjette største magasinet i landet, og det største interiørmagasinet i Norge. Det har et godkjent opplag på 35.000 eksemplarer. Magasinet kommer ut 8 ganger i året, og har 95.000 lesere. 

-Det er spennende for meg og min redaksjon å utvikle og fornye en så sterk merkevare innenfor interiørbransjen.  Vi har lang erfaring og mye kompetanse på journalistisk innhold til godt voksne, og vet at hjem, interiør og design også er et område som godt voksne interesserer seg for. Vi vil bruke vår målgruppeforståelse i arbeidet med å gjøre Vakre Hjem& Interiør enda mer inspirerende, nyttig og fargerikt, sier Hjelme. Som vil dreie den redaksjonelle profilen i magasinet mot et mer variert, oppdatert og aktuelt innhold.


Trygg på egen smak

-Leserne av interiørmagasiner vil krype opp i godstolen og kose seg, se på flotte bilder, lese om andres stilvalg og titte inn i deres personlige hjem. De vil selv ha inspirasjon til fornyelse og endring, eller bare drømme seg bort for en stund. Målgruppen vår er voksne kvinner som har levd en stund og er i trygg i sin egen smak. De har grei økonomi og liker å pusse opp og fornye egen bolig, mange av dem tenker på å flytte og kjøpe ny bolig. De er også i posisjon for å kjøpe hytte og ferieleilighet i utlandet. For eldre handler det om å flytte fra en stor til en mindre bolig, noe som er både krevende og gøy. Andre igjen ønsker ikke annet enn et pusterom i hverdagen. Vi vil inspirere, begeistre, overraske og gi nyttig informasjon. Å få Vakre Hjem & Interiør i postkassen skal være en lykkepille og avbrekk for leseren, noe å glede seg til, sier hun.

 

Comments


Image by Julian Hochgesang

Nyheter

Siste nytt fra HS Media, våre oppdragsgivere, anonsører og mer. 

bottom of page