top of page

TERJE KORSMO BLE ÅRETS SELGER OG KRISTIN JENSSVEEN BLE ÅRETS MEDARBEIDER I 2023


Terje Korsmo ble årets selger 2023 og Kristin Jenssveen ble årets medarbeider i HS Media. De ble kåret gjennom avstemning blant alle ansatte og begge fikk overveldende flertall av stemmene.

Årets selger og årets medarbeider: Svært fornøyde Terje Korsmo og Kristin Jenssveen under prisutdelingen under årets julebord på Kvisle Herregård, Foto: HS Media.


De er forbilder gjennom å jobbe etter våre verdier: engasjert, tydelig, modig, respekt og resultatorientert. Terje og Kristin har fokus på helheten og hjelper andre gjennom å dele av sine kunnskaper og erfaring for at andre skal lykkes i å nå sine mål. I tillegg har de bidratt til økt kvalitet gjennom fokus på samarbeid og utvikling av Selgere, AdOps, oppdragsgiver, annonsører, medarbeidere og ledergruppen.


Hovedansvaret for Terje Korsmo, Strategic Account Manager, har i 2023 vært magasinet Hus & Bolig som utgis av Huseierne og COOP Magasinet, hvor han har prestert særdeles gode resultater. I tillegg har han bidratt med salg i 11 andre magasiner i løpet av 2023. Terje ble svært rørt og stolt og satte ekstra stor pris på tildelingen da han ble valgt av alle ansatte.


Kristin Jenssveen, Ad Operations Manager, har hovedansvaret for publisering og oppføling av kunder i mange av våre oppdragsgivers nettsteder. Kristin startet i 2017 som kantine- og postdame i 2017 i 40 prosent stilling, og har etter det hatt en bratt læringskurve hvor hun har tilegnet seg mye digital kunnskap. Hun har stadig fått flere og nye arbeidsoppgaver. Kristin takker for den tilliten hun har blitt gitt opp gjennom årene og til sin nærmeste leder, Monica Antonsen, for å være en god sparringspartner og læremester - og ikke minst til alle kollegaer som gjør det gøy å komme på jobb hver dag.


Alle vi i HS Media er stolte av å ha Terje og Kristin som medarbeidere, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder.


HS Media har et salgsmål på 117 millioner i sitt totale annonsesalg i 2023. Det totale salget til HS Media i 2022 var på 118,6 millioner NOK. I 2021 solgte HS Media for totalt over 123 millioner kroner. Selskapet, som eies av Aller Media, har overkant av 30 ansatte.


For spørsmål. Ta kontakt med daglig leder Tor Arne Sandholt i HS Media på tor.arne.sandholt@hsmedia.no – eventuelt 905 63106.

Hozzászólások


Image by Julian Hochgesang

Nyheter

Siste nytt fra HS Media, våre oppdragsgivere, anonsører og mer. 

bottom of page