top of page

HS Media får ansvaret for stilling ledig hos Dagbladet Børsen

HS Media har fått ansvaret for å utvikle stilling ledig-markedet hos Dagbladets Børsen. 1. januar går startskuddet for det som skal bli et nytt millionmarked for Dagbladets satsing på innhold innen finans og næringsliv

NYTT OPPDRAG: Daglig leder Tor Arne Sandholt hos HS Media har nå fått oppdrag fra Dagbladets Børsen. Foto: HS Media.


Salgs- og markedsføringsselskapet HS Media på Kirkenær påtar seg stadig nye oppgaver. Selskapet har allerede tyvstartet salget i stilling ledig-markedet for Børsen. Den offisielle starten er satt til første dag i 2024.


– Dette er et veldig spennende marked – og Børsen er en trafikkmaskin. Vi ser et stort potensial for Børsen i stilling ledig-markedet. Ja, dette er mildt sagt spennende, sier daglig leder Tor Arne Sandholt hos HS Media.


Målgruppen for Børsen er ledere og andre med høy inntekt, høy utdannelse og med interesse for økonomistoff. Børsen er Norges nest største finans- og næringslivsnettsted målt i antall unike brukere.


Malin Holen Bredesen er ansatt hos HS Media for å selge annonser på Børsen. Hun er allerede på plass hos HS Media.


– Børsen er et nettsted hvor de fleste av leserne i utgangspunktet ikke har planer om å bytte jobb. Det betyr at du kan treffe høyt kvalifiserte ledere, som du ikke er sikret å treffe igjennom finn.no, da de ikke er på aktiv jobbleting. Her ligger det derfor ekstra spennende muligheter for de som skal rekruttere dyktige lederkandidater. Vi har allerede fått flere spennende kunder som ser et stort potensial her, sier Tor Arne Sandholt.


Sandholt vil ikke ut med budsjettet for 2024, men han er sterk i troen da HS Media også selger også for Kode24.no som vil nærme seg 10 millioner i stillingsomsetning i 2024.


– Men det handler om en millionomsetning, uten at jeg vil spesifisere det. Det er grunn til optimisme, sier Tor Arne Sandholt.


I tillegg til at stilling ledig-annonsene vil være plassert i og rundt nettstedet Børsen, vil det også jobbes aktivt med SoMe for distribusjon av annonsene til en utvidet målgruppe.

Chris Tallerås Steen, kommersiell direktør i Aller Media, har stor tro på at Børsen vil lykkes også i markedet for ledige stillinger.


– Børsen har stor trafikk og vi har spennende målgrupper for de som skal rekruttere. Alt tyder på at dette skal bli et vellykket og nytt ben å stå på for Børsen. Foreløpige tilbakemeldinger er svært gode, sier Chris Tallerås Steen.HS Media har et salgsmål på 117 millioner i sitt totale annonsesalg i 2023. Det totale salget til HS Media i 2022 var på 118,6 millioner NOK. I 2021 solgte HS Media for totalt over 123 millioner kroner. Selskapet, som eies av Aller Media, har overkant av 30 ansatte.


For spørsmål. Ta kontakt med daglig leder Tor Arne Sandholt i HS Media på tor.arne.sandholt@hsmedia.no – eventuelt 905 63106. Se også https://www.hsmedia.no/Comentarios


Image by Julian Hochgesang

Nyheter

Siste nytt fra HS Media, våre oppdragsgivere, anonsører og mer. 

bottom of page