Fritid

BAM Gravid
BAM Gravid

BAM Gravid deles ut av jordmødre og annet helsepersonell på svangerskapskontroller. Praktisk talt alle som venter barn i Norge får BAM Gravid.

BAM Nyfødt
BAM Nyfødt

BAM Nyfødt har nybakte foreldre som målgruppe. Med en annonse i BAM Nyfødt treffer du foreldrene i tiden like etter fødselen. BAM Nyfødt deles ut på barselavdelingen på sykehuset.

BAM Spedbarn
BAM Spedbarn

I BAM Spedbarn når du foreldrene ca. seks uker etter fødselen. BAM Spedbarn deles ut på hjemmebesøk av helsesøster eller på den første kontrollen på helsestasjonen.

Bobil og Caravan Magasinet
Bobil og Caravan Magasinet

Bobil og Caravan Magasinet, BoCM, selges i løssalg gjennom Bladcentralen i Norge. Dermed befester BoCM ytterligere sin posisjon som det største magasinet for folk med bobiler og campingvogner i Norge.

Båtmagasinet
Båtmagasinet

Båtmagasinet og Båtliv slår seg samen fra første utgave i 2020. Ca 160 000 entusiastiske båtfolk leser hver utgave, og nesten alle er interesserte i annonser for båter og utstyr.

Coop medlem
Coop medlem

Er i dag Norges største magasin med litt nesten 1 millioner lesere. Antall GEP lesere er 1 483 000 per Sept 2018.

Hundesport
Hundesport

Hver tredje nordmann har et forhold til hund. Hundesport er Norges største hundetidsskrift med et opplag på 72.000 eksemplarer.

Jeger
Jeger

JEGER er Norges største spesialmagasin for jegere med 86 000 lesere.

NAF Campingguide
NAF Campingguide

Camping i Norge – er Norges største og eldste campingpublikasjon målt etter innhold og opplag.

www.nocc.no
www.nocc.no

Norsk Bobil og Caravan Club (NOCC) er Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.

SATS
SATS

Markedsleder i 15 år • I overkant av 220 000 medlemmer • 66% markedsandel • Landsdekkende kjede med 73 sentre • 36 sentre i Oslo • 3 sentre i Østfold • 8 sentre i Stavanger • 7 sentre i Bergen • - i tillegg sentre i Tromsø, Drammen, Kristiansand, Grenland, Hønefoss, og Lillehammer.

VG Endelig Fredag
VG Endelig Fredag

VG Endelig Fredag har blitt svært godt mottatt i lesermarkedet. Fredag er nå VGs klart beste dag sammenlignet med fjoråret- På enkeltdager har VG nå nesten likt salg med fjoråret.