Kvinner

Allers
Allers

Bladet du blir glad i!

Allers Juleideer
Allers Juleideer

Allers Idéer Jul har i en årrekke vært en av de mest populære spesialmagasinene Allers produserer, med ekstra lang salgsperiode.

BAM Gravid
BAM Gravid

BAM Gravid deles ut av jordmødre og annet helsepersonell på svangerskapskontroller. Praktisk talt alle som venter barn i Norge får BAM Gravid.

BAM Nyfødt
BAM Nyfødt

BAM Nyfødt har nybakte foreldre som målgruppe. Med en annonse i BAM Nyfødt treffer du foreldrene i tiden like etter fødselen. BAM Nyfødt deles ut på barselavdelingen på sykehuset.

BAM Spedbarn
BAM Spedbarn

I BAM Spedbarn når du foreldrene ca. seks uker etter fødselen. BAM Spedbarn deles ut på hjemmebesøk av helsesøster eller på den første kontrollen på helsestasjonen.

BoligPluss
BoligPluss

BoligPluss – Best på ideer!

Coop medlem
Coop medlem

Er i dag Norges største magasin med litt nesten 1 millioner lesere. Antall GEP lesere er 1 483 000 per Sept 2018.

Dagbladet Magasinet
Dagbladet Magasinet

Magasinet har mottatt flere priser for design og innhold

ELLE
ELLE

ELLE – Verdens største– Norges beste motemagasin

I Form
I Form

I FORM er for alle kvinner som ønsker å leve sunt og godt på en ufanatisk måte. Inspirasjon, høy nytteverdi og troverdighet er det leserne forbinder med magasinet. I FORM er “bibelen” for kvinnen som drømmer om et sunt liv i balanse – med trening, kosthold, motivasjon og trivsel som hovedfokus.

KK Jul
KK Jul

Norges største og bestselgende juleblad!

Se og Hør Tirsdag og Ekstra
Se og Hør Tirsdag og Ekstra

Gjør livet gladere! I over 35 år har Se og Hør gjort livet gladere for det norske folk, og det til og med to ganger i uken siden 2003.

Tara
Tara

Tara – Norges største og mest leste kvinnemagasin!

Vakre hjem & interiør
Vakre hjem & interiør

- et klassisk og høyprofilert interiørmagasin.

VG Endelig Fredag
VG Endelig Fredag

VG Endelig Fredag har blitt svært godt mottatt i lesermarkedet. Fredag er nå VGs klart beste dag sammenlignet med fjoråret- På enkeltdager har VG nå nesten likt salg med fjoråret.

VI OVER 60
VI OVER 60

VI OVER 60 er landets største kommersielle magasin for seniorer, og leses av nesten 300.000 kvinner og menn hver måned på papir.