SMAK

SMAK speiler utviklingen i det norske storhusholdningsmarkedet og leses av beslutningstakere innenfor hotell, restaurant, kantiner, kafeer og hurtigmatkjeder.
SMAK
Fakta

Opplag: 7 300 

Utgivelser: 6 

Byråprovisjon: 2,5 %

 

Annonseselger
Katarina Marielle Rugsveen

Katarina Marielle Rugsveen

62 94 69 02

454 29 903

kr@hsmedia.no

Mona  Jørgensrud

Mona Jørgensrud

62 94 10 32

911 73 473

mj@hsmedia.no

Materiell sendes til:

materiell@hsmedia.no

Høyoppløselig PDF og i CMYK farger. 

SMAK

SMAK speiler utviklingen i det norske storhusholdningsmarkedet og leses av beslutningstakere innenfor hotell, restaurant, kantiner, kafeer og hurtigmatkjeder.

SMAK bringer relevant stoff om aktuelle trender i markedet, om leverandører, kunder, NorgesGruppen og ASKO Storhusholdning. SMAK leses av:

- Innkjøpsansvarlige ved institusjoner, hoteller, restauranter, kantiner og kafèer samt innkjøpsorganisasjoner.
- Kokker og kjøkkenmedarbeidere
- Ledere i serverings- og hotellbransjen

Utgivelsesplan 2020
Nummer Materiellfrist Utgivelse
01-20 18.01.20. 16.02.20.
02-20 05.04.20. 22.04.20.
03-20 22.05.20. 10.06.20.
04-20 15.08.20. 26.08.20.
05-20 03.10.20. 16.10.20.
06-20 21.11.20. 04.12.20.
Annonsepriser 2020
Format Pris 4 farger Satsflate Utfallende
1/1 side 17 900 210 x 297 mm + 3 mm + skjæremerker
1/2 side 11 900 se medieplan for andre formater
Utgivelsesplan og Annonsepriser 2019
Utgivelsesplan 2019
Nummer Materiellfrist Utgivelse
01-19 18.01.19. 01.02.19.
02-19 05.04.19. 26.04.19.
03-19 27.05.19. 14.06.19.
04-19 15.08.19. 29.08.19.
05-19 03.10.19. 17.10.19.
06-19 21.11.19. 05.12.19.
Annonsepriser 2019
Format Pris 4 farger Satsflate Utfallende
1/1 side 17 900 210 x 297 mm + 3 mm + skjæremerker
1/2 side 11 900 se medieplan for andre formater