SMAK

SMAK speiler utviklingen i det norske storhusholdningsmarkedet og leses av beslutningstakere innenfor hotell, restaurant, kantiner, kafeer og hurtigmatkjeder.
SMAK
Fakta

Opplag: 7 300 

Utgivelser: 6 

Byråprovisjon: 2,5 %

 

Annonseselger
Petter Dammen

Petter Dammen

62 94 69 79

932 00 049

pd@hsmedia.no

Materiell sendes til:

materiell@hsmedia.no

Høyoppløselig PDF og i CMYK farger. 

SMAK

SMAK speiler utviklingen i det norske storhusholdningsmarkedet og leses av beslutningstakere innenfor hotell, restaurant, kantiner, kafeer og hurtigmatkjeder.

SMAK bringer relevant stoff om aktuelle trender i markedet, om leverandører, kunder, NorgesGruppen og ASKO Storhusholdning. SMAK leses av:

- Innkjøpsansvarlige ved institusjoner, hoteller, restauranter, kantiner og kafèer samt innkjøpsorganisasjoner.
- Kokker og kjøkkenmedarbeidere
- Ledere i serverings- og hotellbransjen

Utgivelsesplan 2019
Nummer Materiellfrist Utgivelse
01-19 18.01.19. 01.02.19.
02-19 05.04.19. 19.04.19.
03-19 02.06.19. 16.06.19.
04-19 15.08.19. 29.08.19.
05-19 03.10.19. 17.10.19.
06-19 22.11.19. 05.12.19.
Annonsepriser 2019
Format Pris 4 farger Satsflate Utfallende
1/1 side 17 900 210 x 297 mm + 3 mm + skjæremerker
1/2 side 11 900 se medieplan for andre formater
Utgivelsesplan og Annonsepriser 2018
Utgivelsesplan 2018
Nummer Materiellfrist Utgivelse
01-18 19.01.18. 02.02.18.
02-18 03.05.18. 16.05.18..
03-18 31.05.18. 14.06.18.
04-18 17.08.18. 31.02.18.
05-18 02.10.18. 16.02.18.
06-18 21.11.18. 05.12.18.
Annonsepriser 2018
Format Pris 4 farger Satsflate Utfallende
1/1 side 17 900 210 x 297 mm + 3 mm
1/2 side 11 900 se medieplan for andre formater