Se og Hør Tirsdag og Ekstra

Gjør livet gladere! I over 35 år har Se og Hør gjort livet gladere for det norske folk, og det til og med to ganger i uken siden 2003.
Se og Hør Tirsdag og Ekstra
Fakta

Brutto Opplag Tirsdag: 120 000 

Brutto Opplag Extra: 60 000

Utgivelser: 52

Annonseselger
Malin  Martinsen

Malin Martinsen

62 94 69 70

477 12 424

mm@hsmedia.no

Materiell sendes til:
www.nada.no

Se og Hør Tirsdag og Ekstra

Gjør livet gladere! I over 35 år har Se og Hør gjort livet gladere for det norske folk, og det til og med to ganger i uken siden 2003.

De gode historiene står i fokus. De varme, nære sakene som berører leserne. Se og Hør er et blad for hele familien, og vi intervjuer kjente personer om nære temaer som alle mennesker er opptatt av. Derfor står temaer om familieliv, kjærlighet og barn i høysetet for mange av artiklene våre, i tillegg til den løpende nyhetsdekningen innenfor kjendissfæren.

Vi skriver også om vanlige mennesker som har opplevd noe som har satt spor. Ikke minst så gir sterke hverdagshistorier, der mennesker har kommet igjennom livskriser, håp til andre.

Reisestoff er også blitt en viktig del av Se og Hør de senere årene. Ingen blader i Norge skriver mer om reise enn oss, i og med at det er reisereportasjer i begge utgavene hver uke. Vi tar for oss de stedene som nordmenn helst reiser til, gir konkrete tips og råd, samt at vi skriver om steder som leserne drømmer om å reise til. Gode bilder og informativ tekst gjør at reisestoffet i Se og Hør scorer svært høyt.

Helt siden bladet ble «født» har TV-guiding vært en viktig grunn til at folk kjøper Se og Hør. Det tar vi på alvor og produktutvikler hele tiden. Våren 2014 ble TV-guiden nok en gang ny, med enda flere sider og omtaler av filmer og tv-serier.

Det er også mange som elsker kryssordet, sudoku-oppgavene, quizene og konkurransene i papirutgavene til Se og Hør. Leseren kan også laste ned hver utgave av Se og Hør hvor som helst og når som helst. Magasinet er tilgjengelig som enkeltutgave i App Store, eller som abonnementskjøp i i-mags.

UTGIVELSER

Se & Hør Trykk her 

Se & Hør Extra Trykk her