top of page

Key Account Manager

MALIN HOLEN BREDESEN

62 94 10 38

990 71 441

Vi hjelper deg gjerne

Kontakt gjerne medieselger direkte for konkrete pristilbud, spørsmål eller generell rådgivning rundt markedsføring til din målgruppe i riktig kontekst. 

Spesifikasjoner:

Høyoppløselig PDF i min. 300 DPI i CMYK farger. Husk 5 mm utfallende (bleed) og skjæremerker. Hold all tekst, logo, osv. min. 9 mm fra kanten. Oppslag leveres som 2 enkeltsider i samme PDF. Ved oppslag må det tas hensyn til at 5 mm forsvinner i bretten/ryggen. Anbefaler at bildet forskyves 2,5 mm til hver side for å unngå dette.

Materiell sendes til: 

Image by Julian Hochgesang

I Form

I FORM er for alle kvinner som ønsker å leve sunt og godt på en ufanatisk måte.

I FORM er Nordens største helsemedium, og lager motiverende treningsinnhold om blant annet styrketrening, løping, gange og yoga. Sunn mat er kjernestoff for I FORM, og i hvert magasin får leserne oppskrifter og mye nyttig kunnskap. Å hjelpe leserne med å få god fysisk og mental helse er I FORMs viktigste oppgave. Temaer som søvn, stress, skader og skavanker dekkes grundig, slik at du får et langt og aktivt liv med en kropp som fungerer.

Inspirasjon, høy nytteverdi og troverdighet er det leserne forbinder med magasinet. I FORM er “bibelen” for kvinnen som drømmer om et sunt liv i balanse – med trening, kosthold, motivasjon og trivsel som hovedfokus. Kjerneleserne er kvinner over 35 år som ønsker å ta vare på kropp og sinn.

Dette gjenspeiles i deres interesse for trening, kosthold og helse, som er de mest populære temaene i magasinet. De prioriterer helse – og liker også å investere i den. For eksempel går over halvparten av leserne med en aktivitetsklokke, og tar kosttilskudd i hverdagen.

Se mer informasjon på medieplan eller kontakt oss for muligheter og tilbud på annonsering.

Utgivelsesplan

Annonsepriser

Medieplan

bottom of page