top of page

VIOVER60 øker mest!I dag la Mediebedriftenes Landsforening (MBL) de offisielle opplagstallene, og magasinet VIOVER60 er nå det tredje største magasinet i landet. Og det magasinet som øker mest!

 

-Jeg er utrolig stolt over at vi klarer å øke opplaget i et fallende printmarked, sier ansvarlig redaktør Anne Marit Hjelme.


VIOVER60 øker opplaget med 1891 eksemplarer det siste året, og er det magasinet som øker mest av de fire bladene som har vekst. Opplaget til VIOVER60 er nå på hele 56.881 eksemplarer.
Print holder stand


-Det viser at mange fortsatt setter stor pris på print og liker å lese på papir. Det viser også at vi treffer med journalistikken og innholdet vårt, som mange opplever som nyttig og interessant. I en tid med stort søkelys på digital lesning, er det fint å konstatere at papir fremdeles er attraktivt for målgruppen over 60 år. Våre abonnenter kan også lese noen av våre saker digitalt - og hele magasinet på PDF - men ingenting slår det å kose seg og bruke tid på en papirutgave i godstolen, sier Hjelme.


Oppdatere om samtid


Hun understreker at VIOVER60 er opptatt av å produkt-utvikle seg og tilpasse seg endringer i målgruppen. Det gjenspeiler også design og innholdet i magasinet.


– Det er fortsatt juss, pensjon, arv, økonomi, arbeidsrett, reise og helse som er de viktigste journalistiske områdene for oss, men vi skriver også mye om menneskene i en ny livsfase. Livet, døden og kjærligheten. De store eksistensielle spørsmålene i livet og som mange godt voksne gjerne bruker mer tid på når de blir eldre. I tillegg ønsker vi å ta pulsen på samtiden og oppdatere og informerte de 195.000 månedlige leserne våre om tendenser og trender som vi synes det er viktig at de følger med på, sier hun.

 Comentários


Image by Julian Hochgesang

Nyheter

Siste nytt fra HS Media, våre oppdragsgivere, anonsører og mer. 

bottom of page