top of page

LARS ERIK BRATLI BLE ÅRETS SELGER 2022


En svært fornøyd Lars-Erik Bratli med tittelen årets selger 2022 FOTO: HS Media

Vi gratulerer Lars Erik Bratli som årets selger 2022 i HS Media. Han ble kåret gjennom avstemning blant alle ansatte og fikk overveldende flertall av stemmene.


Lars Erik ble valgt som årets selger I HS Media fordi han er et forbilde gjennom å jobbe etter våre verdier: engasjert, tydelig, modig, respekt og resultatorientert. Han er en person som har fokus på helheten og hjelper andre gjennom å dele av sin kunnskap og erfaring for at andre skal lykkes i å nå sine mål og han er en person som bidrar til økt kvalitet gjennom fokus på samarbeid og utvikling av BackOffice, oppdragsgiver, annonsører, medarbeidere og ledergruppen.


Hovedansvaret for Lars Erik har i 2022 vært magasinet Motor og VG - Endelig fredag, hvor han har prestert særdeles gode resultater. Alle vi i HS Media er stolte av å ha han som medarbeider, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder.

I 2021 solgte HS Media for totalt over 123 millioner kroner. I 2020 var salget på 120 millioner, mens salget var på snaue 111 millioner i 2019. Selskapet, som eies av Aller Media, har overkant av 30 ansatte.


For spørsmål. Ta kontakt med daglig leder Tor Arne Sandholt i HS Media på tor.arne.sandholt@hsmedia.no – eventuelt 905 63106.

Commentaires


Image by Julian Hochgesang

Nyheter

Siste nytt fra HS Media, våre oppdragsgivere, anonsører og mer. 

bottom of page