top of page

HS Media fyller på med to nye ansatte

Camilla Stakeng (23) og Mattis Sorknes (22) startet i august hos salgs- og markedsføringsselskapet HS Media. Begge er ansatt som Key Account Managere på Kirkenær.

TIL HS MEDIA: Camilla Stakeng og Mattis Sorknes har begynt hos HS Media. Foto: HS Media/Linn Nyeng Waage


Mens Stakeng skal jobbe med sosiale medier og i hovedsak med salg av byråtjenester innen SoMe, så skal Sorknes jobbe med salg av annonser i digitale medier både innen merkevare og rekruttering, samt papirmedier.

Camilla Stakeng har en Bachelor i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania. Hun har også et årsstudium i audiovisuelle medier fra Høgskolen i Innlandet avdeling Lillehammer. Stakeng har også erfaring fra Internship hos Warner Bros. Discovery med mer. Hun kommer fra Flisa.


– Dette har jeg gledet meg veldig til, og det er gøy å være i gang. Jeg ser frem til å utvikle meg i HS Media, samt ikke minst samarbeide med alle de dyktige folkene der, sier Camilla Stakeng.

Mattis Sorknes har blant annet en Bachelorgrad i forretningsjus og økonomi fra BI i Oslo. Han har også fagområdet LLB Law with Professional Placement fra Brunel University i London. Av arbeidserfaring har han blant annet vært selger hos Kjell & Company på Frogner i Oslo. Sorknes kommer fra Namnå i Grue kommune.


– Jeg har allerede kommet i gang i et inspirerende arbeidsmiljø. Masse dyktige og hyggelige folk. Her skjer det mye. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Mattis Sorknes.

Daglig leder Tor Arne Sandholt gleder seg over å rekruttere stadig nye hoder til HS Media.

– Det er alltid morsomt å få nye krefter til HS Media. Vi har en god blanding av unge mennesker og folk med rikelig erfaring. Vi er opptatt av denne kombinasjonen – og ikke minst trivsel. Trivsel er viktig for å skape resultater, og resultater har vi skapt gjennom mange år, sier Tor Arne Sandholt.

HS Media har et salgsmål på 119 millioner i sitt totale annonsesalg i 2023. Det totale salget til HS Media i 2022 var på 118,6 millioner NOK. I 2021 solgte HS Media for totalt over 123 millioner kroner. Selskapet, som eies av Aller Media, har overkant av 30 ansatte.


For spørsmål. Ta kontakt med daglig leder Tor Arne Sandholt i HS Media på tor.arne.sandholt@hsmedia.no – eventuelt 905 63106. Se også https://www.hsmedia.no/

Comments


Image by Julian Hochgesang

Nyheter

Siste nytt fra HS Media, våre oppdragsgivere, anonsører og mer. 

bottom of page