top of page

Årets Gullpil 2022 gikk til Utdanningsforbundet

Utdanningsforbundet mottok årets Gullpil 2022 under årets julesamling for oppdragsgivere på restaurant Proseccheria i OSLO.

I kriteriene for prisen som gis av HS Media står det at utgiver over lengre tid skal ha oppnådd betydelig økning i inntekter på trykte og/eller digitale publikasjoner. De skal ha oppnådd vekst i lesere på trykte og/eller digitale publikasjoner, og ha en offensiv redaksjonell strategi for å øke antall lesere i trykt og/eller digital publikasjon. Og ikke minst tilby markedstilpassede annonseløsninger.

Utdanningsforbundet har flere ganger siste år endret digitale annonseformater for å tilpasse seg annonsør-markedet. De lager gode nyhetsbrev med annonseformater som har vært etterspurt i markedet - dette har gitt god respons. Siden 2019 har publikasjonene hatt en annonse-vekst på hele 233 prosent i trykte magasiner og 292 prosent på digitale inntekter.

Utdanningsforbundet utgir medlemsbladet Utdanning på papir/digitalt. I tillegg utgir de tidsskriftene: Bedre Skole, Første steg, Yrke eller Spesialpedagogikk. Fagbladene redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alle er medlem av Fagpressen. Utdanningsnytt.no er nettstedet til alle bladene.

HS Media gratulerer så mye - og takker for et god samarbeid. Vi gleder oss til et fortsatt godt samarbeid, sier daglig leder i HS Media, Tor Arne Sandholt.

Comments


Image by Julian Hochgesang

Nyheter

Siste nytt fra HS Media, våre oppdragsgivere, anonsører og mer. 

bottom of page