Nyheter

HS Media overtar annonsesalget i Politiforum

Publisert 09.08.2022

HS Media overtar annonsesalget i Politiforum
Politiforum og HS Media gleder seg til tett samarbeid. Fra høyre redaktør Erik Inderhaug (Politiforum), salgsdirektør Mona Jørgensrud (HS Media), key account Grehte Aanerud (HS Media) og CEO Tor Arne Sandholt (HS Media)

Avtalen innebærer at HS Media får ansvar for alt annonsesalg i magasinet Politiforum og politiforum.no. Vi gleder oss til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Politiforum utgis av Politiets Fellesforbund og kommer ut i et opplag på 20.000 eksemplarer 11 ganger i året. Det er  Norges største uavhengige politimagasin. Magasinet når 97 prosent av alt politiutdannet personell, deriblant mange av politiets innkjøpere og ledere og skal være et ledende forum for norsk kriminalpolitisk debatt.

 

Politiforum har flere ganger vunnet Fagpressens journalistpris blant annet for for artikkelen om «Syndebukken Stian Elle», som ble skrevet av redaktør Erik Inderhaug, som i 2020 mottok Fagpressens journalistpris for fjerde gang. Han er den første som har mottatt denne høythengende prisen fire ganger. HS Media ser fra 1. oktober frem til å bidra med inspirerende annonseløsninger for å kunne oppnå best mulig effekt for annonsørene, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder i HS Media.

Andre nyheter
HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media fortsetter å inngå nye salgsavtaler. Nå går Norsk Golf inn i porteføljen til HS Media på Kirkenær. HS Media skal selge annonser både til papirutgaven og den digitale utgaven til Norsk Golf.

Les mer
Linn Nyeng Waage ansatt hos HS Media

Linn Nyeng Waage ansatt hos HS Media

Linn Nyeng Waage (34) er ansatt som SoMe-rådgiver hos HS Media på Kirkenær. Hun starter i stillingen 1. oktober.

Les mer
Sosiale medier og digital markedsføring

Sosiale medier og digital markedsføring

Algoritmer, rekkevidde, unike visninger, likes, deling, reels, video - hvor skal man starte. Er du en av de som stiller seg i rekken her eller ikke helt vet hvor du skal starte? Fortvil ikke, våre digi-hjerter hjelper deg.

Les mer
Derfor fortsetter nisjeoppturen

Derfor fortsetter nisjeoppturen

Det er mange årsaker til at norske nisjemedier i ulike varianter fortsetter oppturen i mediemarkedet. Og det er godt å vite at vesentlige og troverdige redaksjonelle medier har vind i seilene.

Les mer