Nyheter

Sosiale medier og digital markedsføring

Publisert 19.08.2022

Sosiale medier og digital markedsføring
Våre digitale hjerter, hoder og design-øyne gleder oss til å jobbe med eksisterende og potensielle nye kunder. Foran fra venstre, Lars Magnus Lillebekk, Karoline G. Kluge, Neira Karabeg, Bendik Nerstad, Malin A. Kjellgren og Kristin Jenssveen. Foto: Randi E. Oppegård

Algoritmer, rekkevidde, unike visninger, likes, deling, reels, video - hvor skal man starte. Er du en av de som stiller seg i rekken her eller ikke helt vet hvor du skal starte? Fortvil ikke, våre digi-hjerter hjelper deg.

Sosiale medier og digital markedsføring er uten tvil noe av det viktigste bedrifter fokuserer på i dag. Det er viktig å ha en strategisk plan for å nå satte mål. Det tas nesten for gitt at man har en profil i sosiale medier, og derfor er det viktig å være der - men også kontinuerlig være aktiv. 

Er du en av de som syns sosiale medier kan være litt mye, usikker på hvor og hvordan du skal starte? Da er du på rett sted - det finnes nemlig folk som kan dette (hint: oss), og som gjerne hjelper deg. 

 

 

 

 

Vi tilbyr: 

  • Rådgiving 
  • Strategi- og kampanjeplanlegging
  • Drift av dine sosiale medier kanaler: vi skreddersyr alt sammen med deg
  • Design

 


Fra venstre Karoline G. Kluge og Malin A. Kjellgreen. Foto: Neira Karabeg 
Andre nyheter
HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media fortsetter å inngå nye salgsavtaler. Nå går Norsk Golf inn i porteføljen til HS Media på Kirkenær. HS Media skal selge annonser både til papirutgaven og den digitale utgaven til Norsk Golf.

Les mer
Linn Nyeng Waage ansatt hos HS Media

Linn Nyeng Waage ansatt hos HS Media

Linn Nyeng Waage (34) er ansatt som SoMe-rådgiver hos HS Media på Kirkenær. Hun starter i stillingen 1. oktober.

Les mer
HS Media overtar annonsesalget i Politiforum

HS Media overtar annonsesalget i Politiforum

Avtalen innebærer at HS Media får ansvar for alt annonsesalg i magasinet Politiforum og politiforum.no. Vi gleder oss til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Les mer
Derfor fortsetter nisjeoppturen

Derfor fortsetter nisjeoppturen

Det er mange årsaker til at norske nisjemedier i ulike varianter fortsetter oppturen i mediemarkedet. Og det er godt å vite at vesentlige og troverdige redaksjonelle medier har vind i seilene.

Les mer