Nyheter

Sosiale medier og digital markedsføring

Publisert 19.08.2022

Sosiale medier og digital markedsføring
Våre digitale hjerter, hoder og design-øyne gleder oss til å jobbe med eksisterende og potensielle nye kunder. Foran fra venstre, Lars Magnus Lillebekk, Karoline G. Kluge, Neira Karabeg, Bendik Nerstad, Malin A. Kjellgren og Kristin Jenssveen. Foto: Randi E. Oppegård

Algoritmer, rekkevidde, unike visninger, likes, deling, reels, video - hvor skal man starte. Er du en av de som stiller seg i rekken her eller ikke helt vet hvor du skal starte? Fortvil ikke, våre digi-hjerter hjelper deg.

Sosiale medier og digital markedsføring er uten tvil noe av det viktigste bedrifter fokuserer på i dag. Det er viktig å ha en strategisk plan for å nå satte mål. Det tas nesten for gitt at man har en profil i sosiale medier, og derfor er det viktig å være der - men også kontinuerlig være aktiv. 

Er du en av de som syns sosiale medier kan være litt mye, usikker på hvor og hvordan du skal starte? Da er du på rett sted - det finnes nemlig folk som kan dette (hint: oss), og som gjerne hjelper deg. 

 

 

 

 

Vi tilbyr: 

  • Rådgiving 
  • Strategi- og kampanjeplanlegging
  • Drift av dine sosiale medier kanaler: vi skreddersyr alt sammen med deg
  • Design

 


Fra venstre Karoline G. Kluge og Malin A. Kjellgreen. Foto: Neira Karabeg 
Andre nyheter
Lars Erik Bratli ble årets selger 2022

Lars Erik Bratli ble årets selger 2022

Vi gratulerer Lars Erik Bratli som årets selger 2022 i HS Media. Han ble kåret gjennom avstemning blant alle ansatte og fikk overveldende flertall av stemmene.

Les mer
Kommunikasjon som treffer målgruppen

Kommunikasjon som treffer målgruppen

I disse dager er det diskusjoner rundt lagring og bruk av digitale data for å treffe målgruppene med reklame. Hva er lov i fremtiden – og hva blir ikke lov? Det som er det sikreste er å treffe målgruppen med redaksjonelt innhold som vi vet at forbrukeren setter stor pris på.

Les mer
HS Media med NAL-avtale

HS Media med NAL-avtale

HS Media er blitt enige med Norske arkitekters landsforbund om å selge annonser for de sammenslåtte nisjemediene Arkitektur N og Arkitektnytt. Fra 2023 kommer det til å være Arkitektur på print og Arkitektur.no på nett.

Les mer
Årets Gullpil 2022 gikk til Utdanningsforbundet.

Årets Gullpil 2022 gikk til Utdanningsforbundet.

Utdanningsforbundet mottok årets Gullpil 2022 under årets julesamling for oppdragsgivere på restaurant Proseccheria i OSLO.

Les mer