Nyheter

Lars Erik Bratli ble årets selger 2022

Publisert 22.12.2022

Lars Erik Bratli ble årets selger 2022
En svært fornøyd Lars-Erik Bratli med tittelen årets selger 2022

Vi gratulerer Lars Erik Bratli som årets selger 2022 i HS Media. Han ble kåret gjennom avstemning blant alle ansatte og fikk overveldende flertall av stemmene.

Lars Erik ble valgt som årets selger I HS Media fordi han er et forbilde gjennom å jobbe etter våre verdier: engasjert, tydelig, modig, respekt og resultatorientert. Han er en person som har fokus på helheten og hjelper andre gjennom å dele av sin kunnskap og erfaring for at andre skal lykkes i å nå sine mål og han er en person som bidrar til økt kvalitet gjennom fokus på samarbeid og utvikling av BackOffice, oppdragsgiver, annonsører, medarbeidere og ledergruppen.

Hovedansvaret for Lars Erik har i 2022 vært magasinet Motor og VG - Endelig fredag, hvor han har prestert særdeles gode resultater. Alle vi i HS Media er stolte av å ha han som medarbeider, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder.

I 2021 solgte HS Media for totalt over 123 millioner kroner. I 2020 var salget på 120 millioner, mens salget var på snaue 111 millioner i 2019. Selskapet, som eies av Aller Media, har overkant av 30 ansatte.

For spørsmål. Ta kontakt med daglig leder Tor Arne Sandholt i HS Media på tor.arne.sandholt@hsmedia.no – eventuelt 905 63106.

Andre nyheter
Kommunikasjon som treffer målgruppen

Kommunikasjon som treffer målgruppen

I disse dager er det diskusjoner rundt lagring og bruk av digitale data for å treffe målgruppene med reklame. Hva er lov i fremtiden – og hva blir ikke lov? Det som er det sikreste er å treffe målgruppen med redaksjonelt innhold som vi vet at forbrukeren setter stor pris på.

Les mer
HS Media med NAL-avtale

HS Media med NAL-avtale

HS Media er blitt enige med Norske arkitekters landsforbund om å selge annonser for de sammenslåtte nisjemediene Arkitektur N og Arkitektnytt. Fra 2023 kommer det til å være Arkitektur på print og Arkitektur.no på nett.

Les mer
Årets Gullpil 2022 gikk til Utdanningsforbundet.

Årets Gullpil 2022 gikk til Utdanningsforbundet.

Utdanningsforbundet mottok årets Gullpil 2022 under årets julesamling for oppdragsgivere på restaurant Proseccheria i OSLO.

Les mer
HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media fortsetter å inngå nye salgsavtaler. Nå går Norsk Golf inn i porteføljen til HS Media på Kirkenær. HS Media skal selge annonser både til papirutgaven og den digitale utgaven til Norsk Golf.

Les mer