Nyheter

HS Media med NAL-avtale

Publisert 14.12.2022

HS Media med NAL-avtale
SETTER UT SALGET: Redaktør Gaute Brochmann hos Arkitektur setter ut salget av annonser til HS Media.

HS Media er blitt enige med Norske arkitekters landsforbund om å selge annonser for de sammenslåtte nisjemediene Arkitektur N og Arkitektnytt. Fra 2023 kommer det til å være Arkitektur på print og Arkitektur.no på nett.

I konkurranse med flere fikk HS Media oppdraget – og fra 1. juni er det HS Media som leverer annonsesalget til Arkitektur på papir og nett. Det handler da om produktannonser, content og stillingsannonser.

På papir vil det bli seks utgaver per år. NAL har tidligere kombinert bruk av byrået Storybold med egne selgere. Nå er det HS Media som overtar jobben til Storybold.

I de siste årene har annonseomsetningen ligget rundt 7 millioner NOK.

– Vi ser frem til å komme i gang. Dette er en fersk signering – og vi er sterke i troen på at dette skal bli bra. De har gode redaksjonelle produkter med høy troverdighet. Det er et veldig godt utgangspunkt, sier daglig leder Tor Arne Sandholt i HS Media.

– Vi er inne i en omlegging av tidsskriftene våre, noe som gjør sitt til at vi får et nytt produkt. I den forbindelse har vi hatt en anbudskonkurranse. Der gikk HS Media til topps i konkurranse med andre gode aktører, sier redaktør Gaute Brochmann hos NAL-magasinet Arkitektur.

Brochmann og NAL ser frem til å samspille med HS Media.

– De målene de har satt betyr en styrking av våre kommersielle flater. Vi opplever at HS Media har bygd en robust organisasjon, og de har troverdighet på det de skal levere. Vi ser frem til et konstruktivt samarbeid, sier Gaute Brochmann.

I 2021 solgte HS Media for totalt over 123 millioner kroner. I 2020 var salget på 120 millioner, mens salget var på snaue 111 millioner i 2019. Selskapet, som eies av Aller Media, har overkant av 30 ansatte.

 

For spørsmål. Ta kontakt med daglig leder Tor Arne Sandholt i HS Media på tor.arne.sandholt@hsmedia.no – eventuelt 905 63106. Se også https://www.hsmedia.no/. Og/eller redaktør Gaute Brochmann i Arkitektur hos NAL på mail gaute@arkitektur-n.no, eller mobil 924 97413. Se også Norske arkitekters landsforbund - Norske arkitekters landsforbund (arkitektforbundet.no)

Andre nyheter
Lars Erik Bratli ble årets selger 2022

Lars Erik Bratli ble årets selger 2022

Vi gratulerer Lars Erik Bratli som årets selger 2022 i HS Media. Han ble kåret gjennom avstemning blant alle ansatte og fikk overveldende flertall av stemmene.

Les mer
Kommunikasjon som treffer målgruppen

Kommunikasjon som treffer målgruppen

I disse dager er det diskusjoner rundt lagring og bruk av digitale data for å treffe målgruppene med reklame. Hva er lov i fremtiden – og hva blir ikke lov? Det som er det sikreste er å treffe målgruppen med redaksjonelt innhold som vi vet at forbrukeren setter stor pris på.

Les mer
Årets Gullpil 2022 gikk til Utdanningsforbundet.

Årets Gullpil 2022 gikk til Utdanningsforbundet.

Utdanningsforbundet mottok årets Gullpil 2022 under årets julesamling for oppdragsgivere på restaurant Proseccheria i OSLO.

Les mer
HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media fortsetter å inngå nye salgsavtaler. Nå går Norsk Golf inn i porteføljen til HS Media på Kirkenær. HS Media skal selge annonser både til papirutgaven og den digitale utgaven til Norsk Golf.

Les mer