Nyheter

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Publisert 26.05.2021

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media
Terje Korsmo går inn i stillingen som leder for strategi og forretnings-utvikling og gleder seg til nye utfordringer.

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Terje har over 20 års fartstid i HS Media og sitter med solid kunnskap fra mediebransjen og har erfaring både fra ledergruppen i HS Media og som key account manager. Han er en svært dyktig fagperson og relasjonsbygger og har over mange år prestert svært gode resultater. Som leder strategisk forretningsutvikling skal Terje i sammen med ledergruppen jobbe med forbedringsmuligheter i den eksisterende forretningsmodellen, samt utforske nye eksterne forretningsmuligheter.

Videre skal han utarbeide beslutningsgrunnlag for lønnsomhets- og risikovurdering av prioriterte prosjekt og se til at tiltak blir gjennomført og evaluert opp mot HS Media sine målsettinger.

Terje skal også jobbe med analyser og proaktiv utvikling av forretningscase, samt støtte, engasjere og utfordre ledergruppen og bidra til helhetlig utvikling i ledelse av HS Media. Dette ansvaret vil han ha i tillegg til store salgs prosjekter i HS Media. Daglig leder Tor Arne Sandholt ser frem til at selskapet blir styrket på forretningsutvikling og gleder seg til å jobbe tett med Terje Korsmo.

Andre nyheter
Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Norske nisjemedier bør ta tilbake kommandoen over stillingsmarkedet. Ja, nisjene er som skapt for å være best på stilling ledig. Tenk kvalitet på målgruppen – og ikke la deg friste av kvantiteten!

Les mer
Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg (30) er ansatt som digital markedsfører hos HS Media på Kirkenær.

Les mer
HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media har inngått avtale med Bonnier Publication og overtar nå ansvaret for salg av digitale annonser, native ads og Programmatic Guaranteed for åtte nettsteder. I tillegg kommer salg av poster på instagram, facebook og nyhetsbrev.

Les mer
HS Media utvider virksomheten og søker ny digital kompetanse

HS Media utvider virksomheten og søker ny digital kompetanse

Annonseselskapet HS Media ønsker å levere flere og bredere tjenester innen digital kommunikasjon – og jakter derfor på fire nye hoder. – Vi ønsker å tilby flere digitale markedsføringstjenester, sier daglig leder Tor Arne Sandholt hos HS Media, som har tilholdssted på Kirkenær.

Les mer