Nyheter

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Publisert 26.05.2021

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media
Terje Korsmo går inn i stillingen som leder for strategi og forretnings-utvikling og gleder seg til nye utfordringer.

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Terje har over 20 års fartstid i HS Media og sitter med solid kunnskap fra mediebransjen og har erfaring både fra ledergruppen i HS Media og som key account manager. Han er en svært dyktig fagperson og relasjonsbygger og har over mange år prestert svært gode resultater. Som leder strategisk forretningsutvikling skal Terje i sammen med ledergruppen jobbe med forbedringsmuligheter i den eksisterende forretningsmodellen, samt utforske nye eksterne forretningsmuligheter.

Videre skal han utarbeide beslutningsgrunnlag for lønnsomhets- og risikovurdering av prioriterte prosjekt og se til at tiltak blir gjennomført og evaluert opp mot HS Media sine målsettinger.

Terje skal også jobbe med analyser og proaktiv utvikling av forretningscase, samt støtte, engasjere og utfordre ledergruppen og bidra til helhetlig utvikling i ledelse av HS Media. Dette ansvaret vil han ha i tillegg til store salgs prosjekter i HS Media. Daglig leder Tor Arne Sandholt ser frem til at selskapet blir styrket på forretningsutvikling og gleder seg til å jobbe tett med Terje Korsmo.

Andre nyheter
HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media fortsetter å inngå nye salgsavtaler. Nå går Norsk Golf inn i porteføljen til HS Media på Kirkenær. HS Media skal selge annonser både til papirutgaven og den digitale utgaven til Norsk Golf.

Les mer
Linn Nyeng Waage ansatt hos HS Media

Linn Nyeng Waage ansatt hos HS Media

Linn Nyeng Waage (34) er ansatt som SoMe-rådgiver hos HS Media på Kirkenær. Hun starter i stillingen 1. oktober.

Les mer
Sosiale medier og digital markedsføring

Sosiale medier og digital markedsføring

Algoritmer, rekkevidde, unike visninger, likes, deling, reels, video - hvor skal man starte. Er du en av de som stiller seg i rekken her eller ikke helt vet hvor du skal starte? Fortvil ikke, våre digi-hjerter hjelper deg.

Les mer
HS Media overtar annonsesalget i Politiforum

HS Media overtar annonsesalget i Politiforum

Avtalen innebærer at HS Media får ansvar for alt annonsesalg i magasinet Politiforum og politiforum.no. Vi gleder oss til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Les mer