Nyheter

Flere nye ledere i HS Media

Publisert 10.05.2021

Flere nye ledere i HS Media
Mona Iren Kalvatn, Ragnhild Vangerud og Monica Antonsen smiler fornøyd over å ha fått nye lederoppgaver i HS Media.

Tre medarbeidere har fått nye lederoppgaver i HS Media. Selskapet er i vekst og har gjennomført organisasjons-endringer for i enda større grad å kunne møte fremtidens utfordringer og å kunne jobbe tettere med utvikling av medarbeiderne.

Mona Iren Kaltvatn kommer fra stillingen som Key Account og har blandt annet hatt salgsansvar for SAS Traveler, Dagbladet Magasinet og Vi over 60. Ragnhild Vangerud kommer fra stillingen som Key Account med ansvar for blant annet mote-magasinet ELLE og Se og Hør. Både Mona og Ragnhild er ansatt som salgssjefer med ansvar for hvert sitt team.

Monica Antonsen har gått inn i stillingen som leder for BackOffice etter mange års erfaring fra samme område. I hennes avdeling blir det mer digitalt fokus og utvidet arbeidet knyttet til oppfølging av nettannonser og nettsider. Vi gratulerer alle tre og ønsker lykke til med nye oppgaver.

Andre nyheter
Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Norske nisjemedier bør ta tilbake kommandoen over stillingsmarkedet. Ja, nisjene er som skapt for å være best på stilling ledig. Tenk kvalitet på målgruppen – og ikke la deg friste av kvantiteten!

Les mer
Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg (30) er ansatt som digital markedsfører hos HS Media på Kirkenær.

Les mer
HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media har inngått avtale med Bonnier Publication og overtar nå ansvaret for salg av digitale annonser, native ads og Programmatic Guaranteed for åtte nettsteder. I tillegg kommer salg av poster på instagram, facebook og nyhetsbrev.

Les mer
HS Media utvider virksomheten og søker ny digital kompetanse

HS Media utvider virksomheten og søker ny digital kompetanse

Annonseselskapet HS Media ønsker å levere flere og bredere tjenester innen digital kommunikasjon – og jakter derfor på fire nye hoder. – Vi ønsker å tilby flere digitale markedsføringstjenester, sier daglig leder Tor Arne Sandholt hos HS Media, som har tilholdssted på Kirkenær.

Les mer