Nyheter

Flere nye ledere i HS Media

Publisert 10.05.2021

Flere nye ledere i HS Media
Mona Iren Kalvatn, Ragnhild Vangerud og Monica Antonsen smiler fornøyd over å ha fått nye lederoppgaver i HS Media.

Tre medarbeidere har fått nye lederoppgaver i HS Media. Selskapet er i vekst og har gjennomført organisasjons-endringer for i enda større grad å kunne møte fremtidens utfordringer og å kunne jobbe tettere med utvikling av medarbeiderne.

Mona Iren Kaltvatn kommer fra stillingen som Key Account og har blandt annet hatt salgsansvar for SAS Traveler, Dagbladet Magasinet og Vi over 60. Ragnhild Vangerud kommer fra stillingen som Key Account med ansvar for blant annet mote-magasinet ELLE og Se og Hør. Både Mona og Ragnhild er ansatt som salgssjefer med ansvar for hvert sitt team.

Monica Antonsen har gått inn i stillingen som leder for BackOffice etter mange års erfaring fra samme område. I hennes avdeling blir det mer digitalt fokus og utvidet arbeidet knyttet til oppfølging av nettannonser og nettsider. Vi gratulerer alle tre og ønsker lykke til med nye oppgaver.

Andre nyheter
HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media fortsetter å inngå nye salgsavtaler. Nå går Norsk Golf inn i porteføljen til HS Media på Kirkenær. HS Media skal selge annonser både til papirutgaven og den digitale utgaven til Norsk Golf.

Les mer
Linn Nyeng Waage ansatt hos HS Media

Linn Nyeng Waage ansatt hos HS Media

Linn Nyeng Waage (34) er ansatt som SoMe-rådgiver hos HS Media på Kirkenær. Hun starter i stillingen 1. oktober.

Les mer
Sosiale medier og digital markedsføring

Sosiale medier og digital markedsføring

Algoritmer, rekkevidde, unike visninger, likes, deling, reels, video - hvor skal man starte. Er du en av de som stiller seg i rekken her eller ikke helt vet hvor du skal starte? Fortvil ikke, våre digi-hjerter hjelper deg.

Les mer
HS Media overtar annonsesalget i Politiforum

HS Media overtar annonsesalget i Politiforum

Avtalen innebærer at HS Media får ansvar for alt annonsesalg i magasinet Politiforum og politiforum.no. Vi gleder oss til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Les mer