Nyheter

Salgsrekord for HS Media

Publisert 22.04.2021

Salgsrekord for HS Media
En svært fornøyd daglig leder, Tor Arne Sandholt jubler over de ansattes prestasjoner.

Over 70 prosent av totalbudsjettet for 2021 er nå solgt inn og selskapet har aldri før ligget så godt i rute mot salgsmålet.

Vi må gi en stor takk til våre dyktige utgivere som stadig utvikler magasiner og nettsider videre til glede for både lesere og annonsører. Vi merker nå en sterk positiv respons i annonsemarkedet. Fag og nisjemagasiner/nettsteder har rekordhøye 85 prosent av årsbudsjettet solgt inn, sier en begeistret daglig leder Tor Arne Sandholt. 

Og ikke minst takket være svært dyktige ledere og medarbeidere som jobber tett sammen med annonsørene og oppdragsgiverne lykkes vi nå eksepsjonelt godt i en tid hvor vi alle begynner å se slutten av pandemien. Annonsørene signaliserer optimisme for sommeren og høsten og ønsker gjennom gode annonseløsninger å inspirere til kjøp og å skape varige merkevarepreferanser.

OM HS MEDIA

HS Media selger annonser for totalt over 70 publikasjoner. Selskapet har 25 ansatte og solgte reklame for 120 millioner kroner i 2020, for magasiner, fagblader og nettsteder.  Chris Tallerås Steen er styreleder i selskapet som eies 100 prosent av Aller Media Norge AS og har hovedsete på Kirkenær. HS Media ble etablert i 1992 og siden 2005 har Aller Media Norge AS vært på eiersiden.

 

Andre nyheter
Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Norske nisjemedier bør ta tilbake kommandoen over stillingsmarkedet. Ja, nisjene er som skapt for å være best på stilling ledig. Tenk kvalitet på målgruppen – og ikke la deg friste av kvantiteten!

Les mer
Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg (30) er ansatt som digital markedsfører hos HS Media på Kirkenær.

Les mer
HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media har inngått avtale med Bonnier Publication og overtar nå ansvaret for salg av digitale annonser, native ads og Programmatic Guaranteed for åtte nettsteder. I tillegg kommer salg av poster på instagram, facebook og nyhetsbrev.

Les mer
HS Media utvider virksomheten og søker ny digital kompetanse

HS Media utvider virksomheten og søker ny digital kompetanse

Annonseselskapet HS Media ønsker å levere flere og bredere tjenester innen digital kommunikasjon – og jakter derfor på fire nye hoder. – Vi ønsker å tilby flere digitale markedsføringstjenester, sier daglig leder Tor Arne Sandholt hos HS Media, som har tilholdssted på Kirkenær.

Les mer