Nyheter

Salgsrekord for HS Media

Publisert 22.04.2021

Salgsrekord for HS Media
En svært fornøyd daglig leder, Tor Arne Sandholt jubler over de ansattes prestasjoner.

Over 70 prosent av totalbudsjettet for 2021 er nå solgt inn og selskapet har aldri før ligget så godt i rute mot salgsmålet.

Vi må gi en stor takk til våre dyktige utgivere som stadig utvikler magasiner og nettsider videre til glede for både lesere og annonsører. Vi merker nå en sterk positiv respons i annonsemarkedet. Fag og nisjemagasiner/nettsteder har rekordhøye 85 prosent av årsbudsjettet solgt inn, sier en begeistret daglig leder Tor Arne Sandholt. 

Og ikke minst takket være svært dyktige ledere og medarbeidere som jobber tett sammen med annonsørene og oppdragsgiverne lykkes vi nå eksepsjonelt godt i en tid hvor vi alle begynner å se slutten av pandemien. Annonsørene signaliserer optimisme for sommeren og høsten og ønsker gjennom gode annonseløsninger å inspirere til kjøp og å skape varige merkevarepreferanser.

OM HS MEDIA

HS Media selger annonser for totalt over 70 publikasjoner. Selskapet har 25 ansatte og solgte reklame for 120 millioner kroner i 2020, for magasiner, fagblader og nettsteder.  Chris Tallerås Steen er styreleder i selskapet som eies 100 prosent av Aller Media Norge AS og har hovedsete på Kirkenær. HS Media ble etablert i 1992 og siden 2005 har Aller Media Norge AS vært på eiersiden.

 

Andre nyheter
HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media tar over salget til Norsk Golf

HS Media fortsetter å inngå nye salgsavtaler. Nå går Norsk Golf inn i porteføljen til HS Media på Kirkenær. HS Media skal selge annonser både til papirutgaven og den digitale utgaven til Norsk Golf.

Les mer
Linn Nyeng Waage ansatt hos HS Media

Linn Nyeng Waage ansatt hos HS Media

Linn Nyeng Waage (34) er ansatt som SoMe-rådgiver hos HS Media på Kirkenær. Hun starter i stillingen 1. oktober.

Les mer
Sosiale medier og digital markedsføring

Sosiale medier og digital markedsføring

Algoritmer, rekkevidde, unike visninger, likes, deling, reels, video - hvor skal man starte. Er du en av de som stiller seg i rekken her eller ikke helt vet hvor du skal starte? Fortvil ikke, våre digi-hjerter hjelper deg.

Les mer
HS Media overtar annonsesalget i Politiforum

HS Media overtar annonsesalget i Politiforum

Avtalen innebærer at HS Media får ansvar for alt annonsesalg i magasinet Politiforum og politiforum.no. Vi gleder oss til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Les mer