Nyheter

Salgsrekord for HS Media

Publisert 22.04.2021

Salgsrekord for HS Media
En svært fornøyd daglig leder, Tor Arne Sandholt jubler over de ansattes prestasjoner.

Over 70 prosent av totalbudsjettet for 2021 er nå solgt inn og selskapet har aldri før ligget så godt i rute mot salgsmålet.

Vi må gi en stor takk til våre dyktige utgivere som stadig utvikler magasiner og nettsider videre til glede for både lesere og annonsører. Vi merker nå en sterk positiv respons i annonsemarkedet. Fag og nisjemagasiner/nettsteder har rekordhøye 85 prosent av årsbudsjettet solgt inn, sier en begeistret daglig leder Tor Arne Sandholt. 

Og ikke minst takket være svært dyktige ledere og medarbeidere som jobber tett sammen med annonsørene og oppdragsgiverne lykkes vi nå eksepsjonelt godt i en tid hvor vi alle begynner å se slutten av pandemien. Annonsørene signaliserer optimisme for sommeren og høsten og ønsker gjennom gode annonseløsninger å inspirere til kjøp og å skape varige merkevarepreferanser.

OM HS MEDIA

HS Media selger annonser for totalt over 70 publikasjoner. Selskapet har 25 ansatte og solgte reklame for 120 millioner kroner i 2020, for magasiner, fagblader og nettsteder.  Chris Tallerås Steen er styreleder i selskapet som eies 100 prosent av Aller Media Norge AS og har hovedsete på Kirkenær. HS Media ble etablert i 1992 og siden 2005 har Aller Media Norge AS vært på eiersiden.

 

Andre nyheter
VIOVER60 øker lesertallene

VIOVER60 øker lesertallene

Magasinet VIOVER60 har økt lesertallet med 8,5 prosent det siste året, fra 192.000 lesere til 208.000 lesere per utgave. Det skjer i et marked hvor de fleste ukeblader og magasiner har nedgang. -Vi er utrolig stolte og fornøyde med at flere ønsker å lese det nyttige og innholdsrike bladet vårt, sier ansvarlig redaktør Anne Marit Hjelme.

Les mer
Flere nye ledere i HS Media

Flere nye ledere i HS Media

Tre medarbeidere har fått nye lederoppgaver i HS Media. Selskapet er i vekst og har gjennomført organisasjons-endringer for i enda større grad å kunne møte fremtidens utfordringer og å kunne jobbe tettere med utvikling av medarbeiderne.

Les mer
Magasinet Tara og Elle er nominert til årest mediepriser

Magasinet Tara og Elle er nominert til årest mediepriser

Totalt 530 bidrag har blitt juryert og 33 ulike mediehus fra hele landet er nominert. Alle de nominerte ble offentliggjort på åpningen av Nordiske Mediedager denne uken.

Les mer
HS Media leverer langt bedre enn Mediebarometer-tallene

HS Media leverer langt bedre enn Mediebarometer-tallene

Tirsdag 16. mars kom Mediebarometeret fra Mediebyråforeningen som viser mediebyråenes reklamesalg til ulike mediekanaler i årets to første måneder. HS Media sine tall i prosenter viser seg å være langt bedre for de ulike mediegruppene.

Les mer