Nyheter

Elektronikkbransjen til nye høyder

Publisert 12.03.2021

Elektronikkbransjen til nye høyder
Administrerende direktør i Stiftelsen Elektronikkbransjen, Jan Røsholm mener utviklingen i annonsesalget er gledelig.

Elektronikkbransjen er allerede i årsbudsjett for 2021 og går for nye høyder. Vi slår av en prat med administrerende direktør i Stiftelsen Elektronikkbransjen, Jan Røsholm og key account manager Inge Krav i HS Media.

Det går mot et knallår for fagbladet Elektronikkbransjen, som går ut til alle ansatte i Stiftelsen Elektronikkbransjens medlemsbedrifter. Vi spør administrerende direktør i Stiftelsen Elektronikkbransjen, Jan Røsholm om hva han mener er årsaken til dette fantastiske resultatet så tidlig på året. En del av dette er innsolgte årsavtaler, men pandemien kan være et svar, Bransjens produkter er viktige når man er mer hjemme. Salg av hjemmekontorutstyr, underholdningsprodukter og kjøkkenprodukter har vært bra.

 

Når vi ikke kan gå på restaurant eller kino, så vil vi kose oss hjemme. Da er det viktig å markedsføre produktene i de medier som leses av bransjes aktører, altså de som selger produktene. Og så tror jeg jo at annonsørene ser at annonsering hos oss gir bra effekt, og at produktet vi leverer er bra, sier Jan Røsholm. 

 

Bransjekunnskap og iver etter å lykkes

 Og hva mener du Inge Krav som sitter med ansvaret for annonsesalget? En iver etter å lykkes og bransjekunnskap er to nøkkelord for meg. Videre har jo Covid-19 medført at mange messer er blitt avlyst. Dermed blir det mer problematisk for leverandørene å få vist fram sine produkter. Men gjennom Elektronikkbransjen når de ut til bransjen, der leserne er i hele verdikjeden fra butikkselgere til toppledelse. Dette har flere forstått, som igjen har medført økt annonsering. Fagbladet Elektronikkbransjen er for øvrig en meget god informasjonskanal som blir lagt merke til og ikke minst lest av mottakerne, avslutter Inge Krav.

 

Siden annonsesalg kan sammenlignes med idrettsprestasjoner, så må vi også stille spørsmålet; hva føler du nå? Jeg føler en glede over å vise min oppdragsgiver at vi lykkes. Det er også en positiv tilbakemelding til meg selv at den jobben som legges ned, har vært god. Videre gir dette muligheter til å jobbe aktivt videre for å gjøre resultatet enda bedre. Arbeidet legges ikke ned selv om jeg er i årsbudsjett med Elektronikkbransjen, sier Ing Krav. Jan Røsholm mener at dette klart er gledelig. Det blir nå veldig spennende å se hvor vi havner når året går mot slutten. Vi kan jo ikke «gi oss» i mars, avslutter Jan Røshom med et smil.

 

Samler bransjen

Bladet Elektronikkbransjen er et samlende organ for alle deler av bransjen, med aktuelle nyheter og fremtidsrettet fagstoff innen elektriske husholdningsapparater, lyd, bilde og data, telematikk, foto, handel og verksted, økonomi, bransjepolitisk stoff, statistikk og prognoser. De er medlem av Den Norske Fagpresses Forening og redigeres etter redaktørplakaten.

Den største lesergruppen er butikkansatte i kjedene Elkjøp, Power, Lefdal, Euronics, Elite Foto, Japan Photo, Coop Elektro, Soundgarden, Siba, Telekiosken, Telebutikken, Spaceworld, Telehuset, Nordialog, Klart Svar, Telenor-butikkn, Hifi-klubben, Eplehuset og Humac. Det er også muligheter å annonsere på www.elektronikkbransjen.no som er nettstedet til Elektronikkbransjen. 

Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer