Nyheter

Tidsskrift for Den Norske Legeforening med rekordhøye 33 prosent vekst

Publisert 14.04.2020

Tidsskrift for Den Norske Legeforening med rekordhøye 33 prosent vekst

Tidsskriftet til Legeforeningen på nett har publisert hele 30 saker knyttet til Covid-19 epidemien og hatt rekordhøye 33% vekst. Tidligere erfaringer tilsier at økningen også vil smitte over på papirutgaven. Dette viser fagpressens viktig rolle som troverdig nyhetskilde i en tid med store utfordringer.

I løpet av påskedagene har Tidsskrift for Den Norske Legeforening publisert 16 nye saker tilknyttet Covid-19 epidemien. Det har vært lagt ned betydelig arbeid i redaksjonen for ekspressbehandling av manusene og publisering. Dette fordi de vet at den nye kunnskapen potensielt kan redde liv, og at deling av kunnskap kan belyse en del de ubesvarte spørsmålene om epidemien. Totalt har www.tidsskriftet.no publisert 30 ulike saker om tema.

De siste ukene fra 15. april har det vært rekordartet lesning med snitt på 310 000 sidevisninger – dvs. økning på 33 prosent, og den positive utviklingen fortsetter. Til sammenligning har ordinære uker hittil i år gitt 225 000 sidevisninger. Det store informasjonsbehovet vil naturligvis også øke leseinteressen av papirutgaven.

 

Andre nyheter
Linn-Marielle Magnor ansatt i HS Media

Linn-Marielle Magnor ansatt i HS Media

Linn-Marielle Magnor (24) er ansatt som key account manager hos HS Media på Kirkenær. Magnor gjør dermed en spennende overgang fra barnehage og pedagogikk til en salgsstilling hos HS Media.

Les mer
Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Norske nisjemedier bør ta tilbake kommandoen over stillingsmarkedet. Ja, nisjene er som skapt for å være best på stilling ledig. Tenk kvalitet på målgruppen – og ikke la deg friste av kvantiteten!

Les mer
Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg (30) er ansatt som digital markedsfører hos HS Media på Kirkenær.

Les mer
HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media har inngått avtale med Bonnier Publication og overtar nå ansvaret for salg av digitale annonser, native ads og Programmatic Guaranteed for åtte nettsteder. I tillegg kommer salg av poster på instagram, facebook og nyhetsbrev.

Les mer