Nyheter

Vi har mistet vår gode kollega Hilde Kjelgren Bråten (51)

Publisert 26.02.2020

Vi har mistet vår gode kollega Hilde Kjelgren Bråten (51)

Hilde Kjelgren Bråten (51) døde natt til onsdag etter lengre tids kreftsykdom. Med Hildes alt for tidlige død har familien mistet samboer, mor og søster, og vi som jobbet med henne har mistet en nær og god kollega.

Hilde startet i HS Media 4. mai 2010 og ville ha feiret 10 år i HS Media i år. Hun har vært en dedikert og kvalitetsbevisst medarbeider, som hele tiden søkte å gjøre sitt beste for selskapet og sine kolleger. Med det var hun en viktig bidragsyter til HS Media sin suksess i alle de årene hun jobbet sammen med oss.

Vi minnes Hilde som en varm person med et stort hjerte for alle rundt seg. Hun var alltid positiv og gjorde alt for å finne løsninger på enhver utfordring. Hun var ei glad jente, som inspirerte oss alle gjennom sitt gode humør og løsningsorientering. Hun tok enhver ny utfordring på strak arm og gledet seg til å lære noe nytt og roste alle rundt seg. Hilde var også et sosialt midtpunkt på våre mange reiser og seminarer. Hun elsket å oppleve nye ting sammen med sine kollegaer.

Hilde var overbevist om at denne sykdommen skulle hun kjempe seg igjennom og var optimist helt til det siste. En vilje til å leve og en kampvilje mot kreften som var helt unik.

Hilde ville også bidra i arbeidet på HS Media under hele sykdommen. Dette ville hun, fordi hun sa hun fikk energi og livsglede av å være sammen med kollegaer, men det var nettopp det hun gav mest av til oss.

Våre tanker går til Hildes samboer Stig og deres tre sønner Fred, Truls og Sjur.

På vegne av kollegaer i HS Media og Aller Media.

Andre nyheter
Linn-Marielle Magnor ansatt i HS Media

Linn-Marielle Magnor ansatt i HS Media

Linn-Marielle Magnor (24) er ansatt som key account manager hos HS Media på Kirkenær. Magnor gjør dermed en spennende overgang fra barnehage og pedagogikk til en salgsstilling hos HS Media.

Les mer
Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Norske nisjemedier bør ta tilbake kommandoen over stillingsmarkedet. Ja, nisjene er som skapt for å være best på stilling ledig. Tenk kvalitet på målgruppen – og ikke la deg friste av kvantiteten!

Les mer
Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg (30) er ansatt som digital markedsfører hos HS Media på Kirkenær.

Les mer
HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media har inngått avtale med Bonnier Publication og overtar nå ansvaret for salg av digitale annonser, native ads og Programmatic Guaranteed for åtte nettsteder. I tillegg kommer salg av poster på instagram, facebook og nyhetsbrev.

Les mer