Nyheter

Vi har mistet vår gode kollega Hilde Kjelgren Bråten (51)

Publisert 26.02.2020

Vi har mistet vår gode kollega Hilde Kjelgren Bråten (51)

Hilde Kjelgren Bråten (51) døde natt til onsdag etter lengre tids kreftsykdom. Med Hildes alt for tidlige død har familien mistet samboer, mor og søster, og vi som jobbet med henne har mistet en nær og god kollega.

Hilde startet i HS Media 4. mai 2010 og ville ha feiret 10 år i HS Media i år. Hun har vært en dedikert og kvalitetsbevisst medarbeider, som hele tiden søkte å gjøre sitt beste for selskapet og sine kolleger. Med det var hun en viktig bidragsyter til HS Media sin suksess i alle de årene hun jobbet sammen med oss.

Vi minnes Hilde som en varm person med et stort hjerte for alle rundt seg. Hun var alltid positiv og gjorde alt for å finne løsninger på enhver utfordring. Hun var ei glad jente, som inspirerte oss alle gjennom sitt gode humør og løsningsorientering. Hun tok enhver ny utfordring på strak arm og gledet seg til å lære noe nytt og roste alle rundt seg. Hilde var også et sosialt midtpunkt på våre mange reiser og seminarer. Hun elsket å oppleve nye ting sammen med sine kollegaer.

Hilde var overbevist om at denne sykdommen skulle hun kjempe seg igjennom og var optimist helt til det siste. En vilje til å leve og en kampvilje mot kreften som var helt unik.

Hilde ville også bidra i arbeidet på HS Media under hele sykdommen. Dette ville hun, fordi hun sa hun fikk energi og livsglede av å være sammen med kollegaer, men det var nettopp det hun gav mest av til oss.

Våre tanker går til Hildes samboer Stig og deres tre sønner Fred, Truls og Sjur.

På vegne av kollegaer i HS Media og Aller Media.

Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer