Nyheter

HS MEDIA OVERTAR ANNONSESALGET FOR VG MAGASINET, ENDELIG FREDAG

Publisert 25.08.2017

HS MEDIA OVERTAR ANNONSESALGET FOR VG MAGASINET, ENDELIG FREDAG

Vi er stolte over at vi nå skal jobbe med merkevaren VG. Magasinet Endelig Fredag gleder svært mange lesere. HS Media ser med begeistring frem til et tett samarbeid med annonsørene om effektive og inspirerende annonser, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder.

Til kampanje i november 2016 utalte magasinredaktør Jane Throndsen og ansvarlig redaktør Torry Pedersen følgende før lansering:

 

 - Vi skal gi litt ekstra til den lojale VG-leseren på fredager. Et pusterom ved ukeslutt. En mulighet til å krølle seg opp i sofaen og ta en velfortjent pause mens du nyter magasinet.  Vi ønsker å tilby best mulig kvalitet, lengst mulig, sier magasinredaktør Jane Throndsen.

 

- Papiravisen betyr mye for mange
Endelig Fredag inneholder tips til hva du kan gjøre i helgen, intervjuer med kjente mennesker, inspirerende oppskrifter, hjernetrim og hele ukens tv-program. Målet med magasinet er ifølge avisledelsen å gi leserne den etterlengtede helgefølelsen.

 

- Vi vet at VGs papiravis fortsatt betyr veldig mye for veldig mange. Og vi ser at lesingen er spesielt høy inn mot helgen. Med dette magasinet vil vi berike VG som produkt. Og derfor har vi lagt inn elementer i Endelig Fredag som vi vet leserne setter ekstra stor pris på, sier ansvarlig redaktør Torry Pedersen. 

 

Andre nyheter
HS Media har inngått avtale med Egmont Publishing

HS Media har inngått avtale med Egmont Publishing

Avtalen innebærer at HS Media med det får ansvar for annonsesalg i hele seks magasiner, tre under merkevaren Vi Menn samt BAM som er et magasin for vordende og nybakte foreldre. BAM består også av tre magasiner. Vi gleder oss til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Les mer
HS Media har inngått avtale med Proguiden AS

HS Media har inngått avtale med Proguiden AS

Avtalen innebærer at HS Media får ansvar for annonsesalg hos Hardworkout.no, som er en av landets største nettsider innen temaene trening, kosthold og helse. Vi gleder oss til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Les mer
HS Media har inngått avtale med Trondheim Media AS

HS Media har inngått avtale med Trondheim Media AS

Avtalen innebærer at HS Media får ansvar for alt annonsesalg i nettstedet mywedding.no og salg av messestand på bryllupsmesser over hele Norge. De gleder seg til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Les mer
Tove Haugen er ansatt i HS Media

Tove Haugen er ansatt i HS Media

Vi gleder oss over å ha fått Tove som medarbeider til vår felles kantineordning. Tove har erfaring som baker, konditor og er i tilllegg en hobby-kokk entusiast med godt humør. Når hun også kan lage spansk tapas, så ble valget enkelt. Velkommen til oss i HS Media.

Les mer