Nyheter

HS MEDIA OVERTAR ANNONSESALGET FOR VG MAGASINET, ENDELIG FREDAG

Publisert 25.08.2017

HS MEDIA OVERTAR ANNONSESALGET FOR VG MAGASINET, ENDELIG FREDAG

Vi er stolte over at vi nå skal jobbe med merkevaren VG. Magasinet Endelig Fredag gleder svært mange lesere. HS Media ser med begeistring frem til et tett samarbeid med annonsørene om effektive og inspirerende annonser, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder.

Til kampanje i november 2016 utalte magasinredaktør Jane Throndsen og ansvarlig redaktør Torry Pedersen følgende før lansering:

 

 - Vi skal gi litt ekstra til den lojale VG-leseren på fredager. Et pusterom ved ukeslutt. En mulighet til å krølle seg opp i sofaen og ta en velfortjent pause mens du nyter magasinet.  Vi ønsker å tilby best mulig kvalitet, lengst mulig, sier magasinredaktør Jane Throndsen.

 

- Papiravisen betyr mye for mange
Endelig Fredag inneholder tips til hva du kan gjøre i helgen, intervjuer med kjente mennesker, inspirerende oppskrifter, hjernetrim og hele ukens tv-program. Målet med magasinet er ifølge avisledelsen å gi leserne den etterlengtede helgefølelsen.

 

- Vi vet at VGs papiravis fortsatt betyr veldig mye for veldig mange. Og vi ser at lesingen er spesielt høy inn mot helgen. Med dette magasinet vil vi berike VG som produkt. Og derfor har vi lagt inn elementer i Endelig Fredag som vi vet leserne setter ekstra stor pris på, sier ansvarlig redaktør Torry Pedersen. 

 

Andre nyheter
Linn-Marielle Magnor ansatt i HS Media

Linn-Marielle Magnor ansatt i HS Media

Linn-Marielle Magnor (24) er ansatt som key account manager hos HS Media på Kirkenær. Magnor gjør dermed en spennende overgang fra barnehage og pedagogikk til en salgsstilling hos HS Media.

Les mer
Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Norske nisjemedier bør ta tilbake kommandoen over stillingsmarkedet. Ja, nisjene er som skapt for å være best på stilling ledig. Tenk kvalitet på målgruppen – og ikke la deg friste av kvantiteten!

Les mer
Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg (30) er ansatt som digital markedsfører hos HS Media på Kirkenær.

Les mer
HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media har inngått avtale med Bonnier Publication og overtar nå ansvaret for salg av digitale annonser, native ads og Programmatic Guaranteed for åtte nettsteder. I tillegg kommer salg av poster på instagram, facebook og nyhetsbrev.

Les mer