Nyheter

HS Media AS kjøper DG Media AS

Publisert 23.09.2016

HS Media AS kjøper DG Media AS

HS Media AS kjøper DG Media AS ved virkning fra 1. oktober 2016. I forbindelse med virksomhetsoverdragelsen vil også alle avtaler om annonsesalg bli overdratt til HS Media. Selskapet har blitt drevet i Oslo, men hele virksomheten blir flyttet til HS Media sine lokaler i Kirkenær.

Bakgrunn for virksomhetsoverdragelse bygger på ønsket om effektivisering av salgsprosessen som vil styrke begge parter og ikke minst trygge den videre utvikling av magasinene. Dette gir betydelig vekst for HS Media og vil styrke oss ytterligere innen annonsesalg, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder i HS Media.

Porteføljen består av følgende Magasiner: Scandianvian Traveler – SAS, Perspektiv (Widerøe), Ren Mat, S.A.T.S, Mercedes Benz Magasinet, Cinema, Navigare og Hagen for Alle.

Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer