Nyheter

På vei til et historisk godt år for HS Media

Publisert 27.04.2016

På vei til et historisk godt år for HS Media

2016 er i ferd med å bli en historisk godt år for HS Media. Vi har i dag klart en viktig målsetting ved å ha 77 prosent av salgsmålet for 2016 inn solgt i god tid før vår måldato 1. mai.

Vi har i år prestert betydelig bedre enn fjoråret, som ble en svært godt år for HS Media. Pr. 31. desember hadde vi 45 prosent innsolgt av budsjett for 2016 mot 40 prosent året før. Takket våre gode oppdragsgivere som stadig utvikler print magasiner videre til glede for lesere og annonsører merker vi nå en positiv strøm mot printannonser i nisje og fagtidskrifter. Dette er en målgruppe man igjennom disse mediene når frem til og kan inspirere til kjøp eller skape merkevarepreferanser med gode printannonser.

Det er også under enhver tvil at de dyktige selgerne i HS Media skal ta en stor ære for dette fantatasiske delmålet, sier dalglig leder Tor Arne Sandholt. Nå skal vi legge all vår energi i å klare 100 prosent målet. Da "blinker" vakre Ungarn og Eger i det fjerne. På fredag skal vi unne oss litt Gulasj og annen ungarsk mat for å føle at vi er på god vei mot hovedmålet, avslutter Sandholt.

Andre nyheter
JOAKIM HØISTAD OG CECILIE KONTERUD ER ANSATT I HS MEDIA

JOAKIM HØISTAD OG CECILIE KONTERUD ER ANSATT I HS MEDIA

På grunn av økt oppdragsmengde og vekst inn i 2020 har HS Media nylig ansatt Joakim Høistad og Cecilie Konterud som medieselgere

Les mer
HS Media har fått avtale om annonsesalget for Widerøes nye om bord magasin som lanseres sammen med Egmont Publishing

HS Media har fått avtale om annonsesalget for Widerøes nye om bord magasin som lanseres sammen med Egmont Publishing

Om bord i setelommene til Widerøe’s Flyveselskap ligger nye skatter måned etter måned. Etter en anbudskonkurranse på sensommeren er det nå klart hvem som skal produsere magasinet fremover. Egmont Publishing er selskapets nye leverandør fra februar 2020 og HS Media har ansvaret for annonsesalget.

Les mer
HS Media har fått avtale om annonsesalget for verdens største motemagasin

HS Media har fått avtale om annonsesalget for verdens største motemagasin

HS media gleder seg nå til å jobbe med den norske utgaven av motemagasinet ELLE til Ui Publishing AS og til et tett og godt samarbeid med annonsørene.

Les mer
39 prosent økning i trafikken på Tidsskriftet.no i 2019

39 prosent økning i trafikken på Tidsskriftet.no i 2019

Tidsskriftet leses i hovedsak av leger, men også av medisinstudenter og annet helsepersonell. Innholdet er av høy medisinskfaglig kvalitet, rettet direkte mot målgruppen. Tidsskriftet .no er den offisielle nettsiden til Tidsskrift til Den norske legeforening.

Les mer