Nyheter

På vei til et historisk godt år for HS Media

Publisert 27.04.2016

På vei til et historisk godt år for HS Media

2016 er i ferd med å bli en historisk godt år for HS Media. Vi har i dag klart en viktig målsetting ved å ha 77 prosent av salgsmålet for 2016 inn solgt i god tid før vår måldato 1. mai.

Vi har i år prestert betydelig bedre enn fjoråret, som ble en svært godt år for HS Media. Pr. 31. desember hadde vi 45 prosent innsolgt av budsjett for 2016 mot 40 prosent året før. Takket våre gode oppdragsgivere som stadig utvikler print magasiner videre til glede for lesere og annonsører merker vi nå en positiv strøm mot printannonser i nisje og fagtidskrifter. Dette er en målgruppe man igjennom disse mediene når frem til og kan inspirere til kjøp eller skape merkevarepreferanser med gode printannonser.

Det er også under enhver tvil at de dyktige selgerne i HS Media skal ta en stor ære for dette fantatasiske delmålet, sier dalglig leder Tor Arne Sandholt. Nå skal vi legge all vår energi i å klare 100 prosent målet. Da "blinker" vakre Ungarn og Eger i det fjerne. På fredag skal vi unne oss litt Gulasj og annen ungarsk mat for å føle at vi er på god vei mot hovedmålet, avslutter Sandholt.

Andre nyheter
HS Media har inngått stor avtale med Benjamin Media

HS Media har inngått stor avtale med Benjamin Media

HS Media har inngått avtale om alt annonsesalg i syv magasiner fra Benjamin Media (Bonnier) og gleder seg til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Les mer
Annonsesalget i kraftig vekst etter Korona sjokket

Annonsesalget i kraftig vekst etter Korona sjokket

Annonsesalget i magasiner og nisjenettsteder viser nå en kraftig vekst etter et nullpunktet da Norge ble koronastengt i mars. HS Media har den siste tiden hatt en svært positiv utvikling.

Les mer
Alle permitterte i HS Media tilbake i full jobb i løpet av mai

Alle permitterte i HS Media tilbake i full jobb i løpet av mai

Vi ser nå svært positive signaler i markedet og det er derfor behov for alle tilbake i full jobb i løpet av mai. Selgerne i HS Media ble rammet hardt av Covid-19 epidemien, men de har samtidig gjort en fantastisk jobb under redusert stilling og gjennomført mange effektiviseringstiltak.

Les mer
HS Media med rekordhøye 38 prosent vekst i første kvartal

HS Media med rekordhøye 38 prosent vekst i første kvartal

Reklameomsetningen til HS Media økte med hele 38 prosent fra årets første kvartal i 2019 til tilsvarende kvartal i 2020. Det er hele 56 prosent bedre enn utviklingen for ukepresse/magasiner i Mediebarometeret fra Mediebyråforeningen.

Les mer