Nyheter

Grethe Ånerud ble årets selger 2016 i HS Media

Publisert 06.12.2016

Grethe Ånerud ble årets selger 2016 i HS Media

Under årets Julebord på Kvitfjell ble Grethe Ånerud kåret til årets selger 2016 i HS Media. Hun bestemte seg på høsten 2015 for at 2016 virkelig skulle bli det store året. Det har blitt innfridd så til de grader.

Grethe har vist sterkt konkurranseinstinkt og en stor vilje til å gjøre en god jobb for både HS Media, seg selv og våre oppdragsgivere. Hun er godt over budsjett på alle sine prosjekter og har utviklet seg på alle områder i jobben i HS Media i 2016.

Det er utrolig inspirerende å se salgsresultatene som Grethe Ånerud har prestert i år og vi gratulerer henne så mye som årets selger i HS Media 2016, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder HS media.

Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer