Nyheter

HS Media støtter de flomrammende på Den Dominikanske Republikk i Kariben

Publisert 29.11.2016

HS Media støtter de flomrammende på Den Dominikanske Republikk i Kariben

Vi sender i år ikke julekort, men en hyggelig mai til våre kunder hvor vi informerer om at vi støtter arbeidet for de flomrammede med kr. 3.000,-. Over 20.000 mennesker er nå på flukt, og de begrensede ressursene som staten kan tilby betyr at tusenvis vil bli hjemløse og søker nå tilflukt i skoler, samfunnshus og andre departements og internasjonale NGO steder

I slutten av november erklærte President Danilo Medina en unntakstilstand over nordkysten av Den dominikanske republikk, som dekker områdene mellom Puerto Plata og Samana. Etter flere uker med regn har flere elver gått over sine bredder, ødelagt store områder og mange byer. Jordbruksland, avlinger og dyr har også blitt desimert og skaper en langsiktig katastrofe for bærekraften til lokalsamfunn.

 

Flommen skaper mange sanitære og ekstraordinære helsemessige problemer. Det er en svært reell trussel om vann- og myggsykdommer som kolera blir en epidemi. På kort sikt er det samfunnet i desperat behov for mat, myggnett, laken, tepper, gummistøvler og medisiner.

 

Det er Hege Holt fra Årnes som leder hjelpearbeid i Puerto Plata. Mer informasjon kan du finne på http://providingopportunity.org/home/

Vi oppfordrer også andre bedrifter til å bidra med støtte.

Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer