Nyheter

HS Media støtter de flomrammende på Den Dominikanske Republikk i Kariben

Publisert 29.11.2016

HS Media støtter de flomrammende på Den Dominikanske Republikk i Kariben

Vi sender i år ikke julekort, men en hyggelig mai til våre kunder hvor vi informerer om at vi støtter arbeidet for de flomrammede med kr. 3.000,-. Over 20.000 mennesker er nå på flukt, og de begrensede ressursene som staten kan tilby betyr at tusenvis vil bli hjemløse og søker nå tilflukt i skoler, samfunnshus og andre departements og internasjonale NGO steder

I slutten av november erklærte President Danilo Medina en unntakstilstand over nordkysten av Den dominikanske republikk, som dekker områdene mellom Puerto Plata og Samana. Etter flere uker med regn har flere elver gått over sine bredder, ødelagt store områder og mange byer. Jordbruksland, avlinger og dyr har også blitt desimert og skaper en langsiktig katastrofe for bærekraften til lokalsamfunn.

 

Flommen skaper mange sanitære og ekstraordinære helsemessige problemer. Det er en svært reell trussel om vann- og myggsykdommer som kolera blir en epidemi. På kort sikt er det samfunnet i desperat behov for mat, myggnett, laken, tepper, gummistøvler og medisiner.

 

Det er Hege Holt fra Årnes som leder hjelpearbeid i Puerto Plata. Mer informasjon kan du finne på http://providingopportunity.org/home/

Vi oppfordrer også andre bedrifter til å bidra med støtte.

Andre nyheter
HS Media har inngått stor avtale med Benjamin Media

HS Media har inngått stor avtale med Benjamin Media

HS Media har inngått avtale om alt annonsesalg i syv magasiner fra Benjamin Media (Bonnier) og gleder seg til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Les mer
Annonsesalget i kraftig vekst etter Korona sjokket

Annonsesalget i kraftig vekst etter Korona sjokket

Annonsesalget i magasiner og nisjenettsteder viser nå en kraftig vekst etter et nullpunktet da Norge ble koronastengt i mars. HS Media har den siste tiden hatt en svært positiv utvikling.

Les mer
Alle permitterte i HS Media tilbake i full jobb i løpet av mai

Alle permitterte i HS Media tilbake i full jobb i løpet av mai

Vi ser nå svært positive signaler i markedet og det er derfor behov for alle tilbake i full jobb i løpet av mai. Selgerne i HS Media ble rammet hardt av Covid-19 epidemien, men de har samtidig gjort en fantastisk jobb under redusert stilling og gjennomført mange effektiviseringstiltak.

Les mer
HS Media med rekordhøye 38 prosent vekst i første kvartal

HS Media med rekordhøye 38 prosent vekst i første kvartal

Reklameomsetningen til HS Media økte med hele 38 prosent fra årets første kvartal i 2019 til tilsvarende kvartal i 2020. Det er hele 56 prosent bedre enn utviklingen for ukepresse/magasiner i Mediebarometeret fra Mediebyråforeningen.

Les mer