Nyheter

Salgsmålet for 2016 er nå oppnådd og HS Media forventer også kraftig vekst i 2017

Publisert 10.11.2016

Salgsmålet for 2016 er nå oppnådd og HS Media forventer også kraftig vekst i 2017

Etter en kjempeinnspurt denne uken er salgsmålet for 2016 nå oppnådd og vi gleder oss til en fin vårlig premietur til Ungarn med besøk i Budapest og Eger. Vi er nå godt i gang med innsalget for 2017 og vi har en total vekst i oppdragsmengde på over 25%, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder.

Salget totalt på de magasiner vi hadde både i 2015 og 2016 er så godt som på samme nivå, noe som er rekordgod utvikling sammenlignet med markedet generelt. Vi er optimistiske for 2017 og tror at vi fortsatt klarer å holde en stabil utvikling.

For HS Media totalt har vi en kraftig vekst i oppdragsmengde på hele 25%. Vi har vekst både innen magasiner og nettsteder, noe som er en svært hyggelig utvikling i et utfordrende mediemarked. 

Våre erfarne og dyktige medieselgere har prestert gode resultater over tid og vi får nå full uttelling for dette, avslutter Sandholt.

Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer