Nyheter

Tre dyktige damer til HS Media.

Publisert 14.10.2016

Tre dyktige damer til HS Media.

På grunn av økt oppdragsmengde har HS Media nylig ansatt tre dyktige medarbeidere. Det er med stor glede vi kan ønske velkommen Ragnhild Vangerud, Kine Mari Holm og Siri Danielsen, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder.

Ragnhild Vangerud kommer fra stillingen som grunder, eier og daglig leder i Din Partner, som hun har drevet de tre siste årene. Ragnhild har tidligere jobbet i HS Media og jobbet med magasiner som Vakre Hjem og Interiør, KK Living, SE & HØR og Glade Barn i Barnehagen. Hun er en svært dyktig og kunnskapsrik rådgiver.

Kine Mari Holm er tilbake i HS Media etter et kort avbrekk. Hun har tidligere vist svært gode resultater og vi er veldig takknemlig over at hun har kommet tilbake til oss. Hun har tidligere jobbet med magasiner som Vakre Hjem og Interiør, KK Living, USBL og ABBL. mm.

Siri Danielsen kommer fra stillingen som salgsdirektør i DG Media og har lang erfaring fra mediebransjen. Vi setter stor pris på at hun har valgt HS Media som sin nye arbeidsplass. Hun har bl.a jobbet tett med Scandinavian Traveler fra SAS og Perspektiv fra Widerøe og er en svært dyktig og erfaren rådgiver for både nasjonale og internasjonale merkevareaktører.

HS Media har dermed styrket seg betraktelig og er klare for ny vekst i de kommende år.

Andre nyheter
Linn-Marielle Magnor ansatt i HS Media

Linn-Marielle Magnor ansatt i HS Media

Linn-Marielle Magnor (24) er ansatt som key account manager hos HS Media på Kirkenær. Magnor gjør dermed en spennende overgang fra barnehage og pedagogikk til en salgsstilling hos HS Media.

Les mer
Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Norske nisjemedier bør ta tilbake kommandoen over stillingsmarkedet. Ja, nisjene er som skapt for å være best på stilling ledig. Tenk kvalitet på målgruppen – og ikke la deg friste av kvantiteten!

Les mer
Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg (30) er ansatt som digital markedsfører hos HS Media på Kirkenær.

Les mer
HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media har inngått avtale med Bonnier Publication og overtar nå ansvaret for salg av digitale annonser, native ads og Programmatic Guaranteed for åtte nettsteder. I tillegg kommer salg av poster på instagram, facebook og nyhetsbrev.

Les mer