Nyheter

Tre dyktige damer til HS Media.

Publisert 14.10.2016

Tre dyktige damer til HS Media.

På grunn av økt oppdragsmengde har HS Media nylig ansatt tre dyktige medarbeidere. Det er med stor glede vi kan ønske velkommen Ragnhild Vangerud, Kine Mari Holm og Siri Danielsen, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder.

Ragnhild Vangerud kommer fra stillingen som grunder, eier og daglig leder i Din Partner, som hun har drevet de tre siste årene. Ragnhild har tidligere jobbet i HS Media og jobbet med magasiner som Vakre Hjem og Interiør, KK Living, SE & HØR og Glade Barn i Barnehagen. Hun er en svært dyktig og kunnskapsrik rådgiver.

Kine Mari Holm er tilbake i HS Media etter et kort avbrekk. Hun har tidligere vist svært gode resultater og vi er veldig takknemlig over at hun har kommet tilbake til oss. Hun har tidligere jobbet med magasiner som Vakre Hjem og Interiør, KK Living, USBL og ABBL. mm.

Siri Danielsen kommer fra stillingen som salgsdirektør i DG Media og har lang erfaring fra mediebransjen. Vi setter stor pris på at hun har valgt HS Media som sin nye arbeidsplass. Hun har bl.a jobbet tett med Scandinavian Traveler fra SAS og Perspektiv fra Widerøe og er en svært dyktig og erfaren rådgiver for både nasjonale og internasjonale merkevareaktører.

HS Media har dermed styrket seg betraktelig og er klare for ny vekst i de kommende år.

Andre nyheter
JOAKIM HØISTAD OG CECILIE KONTERUD ER ANSATT I HS MEDIA

JOAKIM HØISTAD OG CECILIE KONTERUD ER ANSATT I HS MEDIA

På grunn av økt oppdragsmengde og vekst inn i 2020 har HS Media nylig ansatt Joakim Høistad og Cecilie Konterud som medieselgere

Les mer
HS Media har fått avtale om annonsesalget for Widerøes nye om bord magasin som lanseres sammen med Egmont Publishing

HS Media har fått avtale om annonsesalget for Widerøes nye om bord magasin som lanseres sammen med Egmont Publishing

Om bord i setelommene til Widerøe’s Flyveselskap ligger nye skatter måned etter måned. Etter en anbudskonkurranse på sensommeren er det nå klart hvem som skal produsere magasinet fremover. Egmont Publishing er selskapets nye leverandør fra februar 2020 og HS Media har ansvaret for annonsesalget.

Les mer
HS Media har fått avtale om annonsesalget for verdens største motemagasin

HS Media har fått avtale om annonsesalget for verdens største motemagasin

HS media gleder seg nå til å jobbe med den norske utgaven av motemagasinet ELLE til Ui Publishing AS og til et tett og godt samarbeid med annonsørene.

Les mer
39 prosent økning i trafikken på Tidsskriftet.no i 2019

39 prosent økning i trafikken på Tidsskriftet.no i 2019

Tidsskriftet leses i hovedsak av leger, men også av medisinstudenter og annet helsepersonell. Innholdet er av høy medisinskfaglig kvalitet, rettet direkte mot målgruppen. Tidsskriftet .no er den offisielle nettsiden til Tidsskrift til Den norske legeforening.

Les mer