Nyheter

Tre dyktige damer til HS Media.

Publisert 14.10.2016

Tre dyktige damer til HS Media.

På grunn av økt oppdragsmengde har HS Media nylig ansatt tre dyktige medarbeidere. Det er med stor glede vi kan ønske velkommen Ragnhild Vangerud, Kine Mari Holm og Siri Danielsen, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder.

Ragnhild Vangerud kommer fra stillingen som grunder, eier og daglig leder i Din Partner, som hun har drevet de tre siste årene. Ragnhild har tidligere jobbet i HS Media og jobbet med magasiner som Vakre Hjem og Interiør, KK Living, SE & HØR og Glade Barn i Barnehagen. Hun er en svært dyktig og kunnskapsrik rådgiver.

Kine Mari Holm er tilbake i HS Media etter et kort avbrekk. Hun har tidligere vist svært gode resultater og vi er veldig takknemlig over at hun har kommet tilbake til oss. Hun har tidligere jobbet med magasiner som Vakre Hjem og Interiør, KK Living, USBL og ABBL. mm.

Siri Danielsen kommer fra stillingen som salgsdirektør i DG Media og har lang erfaring fra mediebransjen. Vi setter stor pris på at hun har valgt HS Media som sin nye arbeidsplass. Hun har bl.a jobbet tett med Scandinavian Traveler fra SAS og Perspektiv fra Widerøe og er en svært dyktig og erfaren rådgiver for både nasjonale og internasjonale merkevareaktører.

HS Media har dermed styrket seg betraktelig og er klare for ny vekst i de kommende år.

Andre nyheter
HS Media har inngått stor avtale med Benjamin Media

HS Media har inngått stor avtale med Benjamin Media

HS Media har inngått avtale om alt annonsesalg i syv magasiner fra Benjamin Media (Bonnier) og gleder seg til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Les mer
Annonsesalget i kraftig vekst etter Korona sjokket

Annonsesalget i kraftig vekst etter Korona sjokket

Annonsesalget i magasiner og nisjenettsteder viser nå en kraftig vekst etter et nullpunktet da Norge ble koronastengt i mars. HS Media har den siste tiden hatt en svært positiv utvikling.

Les mer
Alle permitterte i HS Media tilbake i full jobb i løpet av mai

Alle permitterte i HS Media tilbake i full jobb i løpet av mai

Vi ser nå svært positive signaler i markedet og det er derfor behov for alle tilbake i full jobb i løpet av mai. Selgerne i HS Media ble rammet hardt av Covid-19 epidemien, men de har samtidig gjort en fantastisk jobb under redusert stilling og gjennomført mange effektiviseringstiltak.

Les mer
HS Media med rekordhøye 38 prosent vekst i første kvartal

HS Media med rekordhøye 38 prosent vekst i første kvartal

Reklameomsetningen til HS Media økte med hele 38 prosent fra årets første kvartal i 2019 til tilsvarende kvartal i 2020. Det er hele 56 prosent bedre enn utviklingen for ukepresse/magasiner i Mediebarometeret fra Mediebyråforeningen.

Les mer