Nyheter

Tre dyktige damer til HS Media.

Publisert 14.10.2016

Tre dyktige damer til HS Media.

På grunn av økt oppdragsmengde har HS Media nylig ansatt tre dyktige medarbeidere. Det er med stor glede vi kan ønske velkommen Ragnhild Vangerud, Kine Mari Holm og Siri Danielsen, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder.

Ragnhild Vangerud kommer fra stillingen som grunder, eier og daglig leder i Din Partner, som hun har drevet de tre siste årene. Ragnhild har tidligere jobbet i HS Media og jobbet med magasiner som Vakre Hjem og Interiør, KK Living, SE & HØR og Glade Barn i Barnehagen. Hun er en svært dyktig og kunnskapsrik rådgiver.

Kine Mari Holm er tilbake i HS Media etter et kort avbrekk. Hun har tidligere vist svært gode resultater og vi er veldig takknemlig over at hun har kommet tilbake til oss. Hun har tidligere jobbet med magasiner som Vakre Hjem og Interiør, KK Living, USBL og ABBL. mm.

Siri Danielsen kommer fra stillingen som salgsdirektør i DG Media og har lang erfaring fra mediebransjen. Vi setter stor pris på at hun har valgt HS Media som sin nye arbeidsplass. Hun har bl.a jobbet tett med Scandinavian Traveler fra SAS og Perspektiv fra Widerøe og er en svært dyktig og erfaren rådgiver for både nasjonale og internasjonale merkevareaktører.

HS Media har dermed styrket seg betraktelig og er klare for ny vekst i de kommende år.

Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer