Nyheter

Vi gratulerer Taekwondoutøveren Tina Røe Skaar med kvalifisering til OL i Rio

Publisert 18.01.2016

Vi gratulerer Taekwondoutøveren Tina Røe Skaar med kvalifisering til OL i Rio

På vår kick Off i august hadde vi gleden av å høre Tina sitt foredrag "fra mørkerommet til OL" Og i helgen kvalifiserte hun seg til OL i Rio.

For syv år siden var Maura-jenta Tina Røe Skaar (22) lenket til sengen med den alvorlige diagnosen ME. Nå har taekwondoutøveren kvalifisert seg for OL i Rio til sommeren. Lørdag kveld slo Skaar nederlandske Reshimie Oogink i finalen i 67-kiloklassen i OL-kvaliken i Istanbul. Hennes historie er både fascinerende og lærerik. Vi anbefaler gjerne hennes foredrag i sammenheng med et motivasjonsseminar e.l sier Tor Arne Sandholt, daglig leder i HS Media.

 

Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer