Nyheter

Suksess med integrerte salgsstyringssystemer

Publisert 06.01.2016

Suksess med integrerte salgsstyringssystemer

Gjennom kontinuerlig salgsanalyse og kompetanseheving av hver enkelt ansatt, samt en stor dose begeistring håper HS Media å kunne bidra til vekst for eksisterende og mange nye oppdragsgivere.

Full integrasjon av programvarene SuperOffice, Business Analyze og Anno fra KeyForce har blitt en stor suksess og HS Media har nå automatiske rapporter og logging av alle aktiviteter på kunde- og prosjektnivå. All annonsør- og kundedata blir håndtert i en base uavhengig av oppdragsgiver. Dette gir de stor effektivitetsgevinst og helt unike styringsfordeler. Den enkelte selger/prosjektleder kan enkelt og «live» se status og evaluere eget arbeid opp mot det enkelte del og hovedmål og ift. historiske nøkkeltall. Systemet har også alle historiske data mange år tilbake.

 

Gjennom også ha programvaren Google – Dobleclick for Publishers kan HS Media også tilby integrerte annonsestyring for nettaktører og vi deltar i Google partnerprogrammet gjennom å være kvalifisert partner. HS Media har kontinuerlig fokus på å ligge et hestehode foran, nettopp for å kunne være den ideelle partner for våre oppdragsgivere, gjennom å skape de beste resultatene. sier Tor Arne Sandholt, daglig leder. Vi er allerede godt forberedt for både dagens og morgendagens mediemarked.

 

HS Media runder i disse dager 50 prosent innsolgt av budsjett for 2016, noe som er betydelig foran fjoråret. Dette mener Sandholt beviser at aggregert kunnskap og analyse kan gi svært positive resultater sammen med faglig dyktig og lærende selgere. Gjennom kontinuerlig kompetanseheving og hver enkelt ansatt og en stor dose begeistring håper HS Media å kunne bidra til vekst for eksisterende og mange nye oppdragsgivere. 

 

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker en nærmere vurdering av HS Media som partner, avslutter Sandholt

Andre nyheter
Linn-Marielle Magnor ansatt i HS Media

Linn-Marielle Magnor ansatt i HS Media

Linn-Marielle Magnor (24) er ansatt som key account manager hos HS Media på Kirkenær. Magnor gjør dermed en spennende overgang fra barnehage og pedagogikk til en salgsstilling hos HS Media.

Les mer
Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Norske nisjemedier bør ta tilbake kommandoen over stillingsmarkedet. Ja, nisjene er som skapt for å være best på stilling ledig. Tenk kvalitet på målgruppen – og ikke la deg friste av kvantiteten!

Les mer
Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg (30) er ansatt som digital markedsfører hos HS Media på Kirkenær.

Les mer
HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media tar over digitalt annonsesalg for Bonnier i Norge

HS Media har inngått avtale med Bonnier Publication og overtar nå ansvaret for salg av digitale annonser, native ads og Programmatic Guaranteed for åtte nettsteder. I tillegg kommer salg av poster på instagram, facebook og nyhetsbrev.

Les mer