Nyheter

Suksess med integrerte salgsstyringssystemer

Publisert 06.01.2016

Suksess med integrerte salgsstyringssystemer

Gjennom kontinuerlig salgsanalyse og kompetanseheving av hver enkelt ansatt, samt en stor dose begeistring håper HS Media å kunne bidra til vekst for eksisterende og mange nye oppdragsgivere.

Full integrasjon av programvarene SuperOffice, Business Analyze og Anno fra KeyForce har blitt en stor suksess og HS Media har nå automatiske rapporter og logging av alle aktiviteter på kunde- og prosjektnivå. All annonsør- og kundedata blir håndtert i en base uavhengig av oppdragsgiver. Dette gir de stor effektivitetsgevinst og helt unike styringsfordeler. Den enkelte selger/prosjektleder kan enkelt og «live» se status og evaluere eget arbeid opp mot det enkelte del og hovedmål og ift. historiske nøkkeltall. Systemet har også alle historiske data mange år tilbake.

 

Gjennom også ha programvaren Google – Dobleclick for Publishers kan HS Media også tilby integrerte annonsestyring for nettaktører og vi deltar i Google partnerprogrammet gjennom å være kvalifisert partner. HS Media har kontinuerlig fokus på å ligge et hestehode foran, nettopp for å kunne være den ideelle partner for våre oppdragsgivere, gjennom å skape de beste resultatene. sier Tor Arne Sandholt, daglig leder. Vi er allerede godt forberedt for både dagens og morgendagens mediemarked.

 

HS Media runder i disse dager 50 prosent innsolgt av budsjett for 2016, noe som er betydelig foran fjoråret. Dette mener Sandholt beviser at aggregert kunnskap og analyse kan gi svært positive resultater sammen med faglig dyktig og lærende selgere. Gjennom kontinuerlig kompetanseheving og hver enkelt ansatt og en stor dose begeistring håper HS Media å kunne bidra til vekst for eksisterende og mange nye oppdragsgivere. 

 

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker en nærmere vurdering av HS Media som partner, avslutter Sandholt

Andre nyheter
OBOS-bladet allerede i årsbudsjett 2020

OBOS-bladet allerede i årsbudsjett 2020

Det er nå få ledige annonsesider igjen. Ønsker du treffe over en halv million lesere med interesse for hus, hjem, hage og personlig økonomi, så må du være rask til å ta kontakt.

Les mer
HS Media har inngått avtale med Norsk Maritimt Forlag

HS Media har inngått avtale med Norsk Maritimt Forlag

HS Media gleder seg nå over å ha fått ansvaret for annonsesalget i Båtmagasinet fra Norsk Maritimt Forlag og til et tett og godt samarbeid med annonsørene.

Les mer
HS Media har fått avtale om annonsesalget for Magasinet iFORM

HS Media har fått avtale om annonsesalget for Magasinet iFORM

HS Media gleder seg nå til å jobbe med magasinet iFORM fra Benjamin Media (Bonnier) og til et tett og godt samarbeid med annonsørene.

Les mer
HS Media leverer suverene resultater

HS Media leverer suverene resultater

Selgerne i HS Media har allerede idag prestert 20 prosent høyere innsalg for 2020 enn på tilsvarende tidspunkt i fjor, og november måned 2019 ble rekordhøye 28 prosent høyere enn november 2018.

Les mer