Nyheter

Dobling av annonsesalget på fem år

Publisert 22.12.2015

Dobling av annonsesalget på fem år

Avisen Bonde og småbruker går motsatt vei en mange aviser. Både antall abonnenter og annonseinntekter stiger.

Det går veldig bra. Vi selger annonser som bare det sier mediaselger Mette Lindberg i HS Media til avisen Bonde og småbruker. Annonseomsetningen har for første gang passert to millioner kroner og det er en dobling på fem år. Bonde og småbruker har vært kunde hos HS Media i 23 år, helt siden starten av selskapet i 1992.
Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer