Nyheter

Vår nye nettside er lansert

Publisert 23.11.2015

Vår nye nettside er lansert

Vi har i dag lansert vår nye nettside hs.media.no. Vi tester ut denne uken og er veldig glade for tilbakemeldinger. Ta gjerne kontakt hvis dere finner feil eller har forslag til endringer.

Den nye nettsiden er laget i responsiv html og tilpasser seg avhengig av om du går inn via desktop (PC/Mac), leserbrett eller mobil. Vi har kategorisert våre magasiner og nettsteder for å gjøre det lettere for deg å finne riktig magasin eller nettsted avhengig av hvilken målgruppe du ønsker å treffe med din annonsering. Der hvor medieplan er klar for 2016 er den lagt inn og andre vil bli oppdatert så snart det kommer fra den enkelte utgiver. Vi takker Spire Web & Design www.spire.as for tett samarbeid i utviklingen av sidene.

Takker så mye på forhånd for ros og ris.

God bruk !

Med vennlig hilsen

Tor Arne Sandholt

Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer