Nyheter

Malin Solvang ble årets selger 2015 i HS Media

Publisert 29.11.2015

Malin Solvang ble årets selger 2015 i HS Media

Under årets Julebord på Hunderfossen Resort ble Malin Solvang kåret til året selger 2015 i HS Media. Blandt de nominerte var også Mona Kalvatn og Lars Erik Brattli.

De tre nominerte har til sammen hatt mer en 3.000 kundemøter/rådgivningssamtaler og har solgt for over 20 millioner i annonser. Mona Kalvatn er kjent for å være spesielt dyktig til å finne nye kunder og som en svært profesjonell rådgiver for mediebyråene. Lars Erik Brattli er en smart relasjonsselger som utmerker seg med å finne kreative og effektive løsninger for sine kunder.

Malin Solvang har utviklet seg mye dette året og har i tillegg til mange gode rådgivningsamtaler også bidratt sterkt med kreative innspill til våre oppdragsgivere. Vi gratulerer Malin med seieren og gleder oss over det sterke mediefaglige nivå i HS Media.

Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer