Nyheter

Kontrakt med spennende oppdragsgiver

Publisert 18.11.2015

Kontrakt med spennende oppdragsgiver

Vi gleder oss over kontrakt på annonsesalg for magasinene IngeniørNytt og Moderne Produksjon

IngeniørNytt har et opplag på 37.000 og 10 utgaver i året og Moderne Produksjon har et opplag på 22.000 og kommer ut 15 ganger i året. Dette er sterke publikasjoner med historisk god respons for annonsører som ønsker å treffe denne målgruppen. Vi ser frem til et spennende og fruktbart samarbeid med både oppdragsgiver og annonsekunder.

 

Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer