Nyheter

Frokostmøte for dagligvarebransjen

Publisert 12.11.2015

Frokostmøte for dagligvarebransjen

Stappfulle lokaler på frokostmøte for dagligvarebransjen.

Det var gode foredrag om utfordringer og muligheter i bransjen fra Tom Auli i Spritgruppen og Mona Kalvatn fra HS Media om Handelsbladets viktige rolle som annonsemedium mot ledere og ansatte i dagligvarehandelen. HS Media, Handelsbladet og Spiritgruppen i godt samspill med gode kunder og samarbeidsparnere.
Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer