Nyheter

Dommedag kan avlyses - Magasiner lever i beste velgående

Publisert 12.11.2015

Dommedag kan avlyses - Magasiner lever i beste velgående

Da jeg leste spådommene til Lasse Gimnes i Kampanje 5. februar kom jeg på en historie om en kar som måtte gå ut i pressen å presisere følgende «ryktene om min død er svært overdrevet». Og det tror jeg mange dyktige magasinutgivere med et smil om munnen kan gjøre i dag.

HS Media har i de to siste årene opplevd en god annonsevekst innen fagblader, nisje- og organisasjonsmagasiner. HS Media selger i dag for over 115 millioner i magasinannonser for flere mediehus og selvstendige utgivere. Og er en betydelig aktør i markedet med gode nisjemagasiner rettet mot klart definerte målgrupper. Vi har 85 % direktesalg til våre gode kunder og våre omsetningstall kommer dermed i liten grad med i reklamestatistikken med mediebyråene som kilde. Et godt eksempel er magasinet Motor fra NAF, som har hatt en netto omsetningsvekst fra 2013-14 på hele 29%.

Det er mange trender i mediemarkedet. Og en av trendene er at vi opplever langsiktig vekst for flertallet av våre magasiner. 

Derfor gleder vi oss stort til fremtiden !

Med vennlig hilsen

Tor Arne Sandholt

Andre nyheter
HS Media har inngått stor avtale med Benjamin Media

HS Media har inngått stor avtale med Benjamin Media

HS Media har inngått avtale om alt annonsesalg i syv magasiner fra Benjamin Media (Bonnier) og gleder seg til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Les mer
Annonsesalget i kraftig vekst etter Korona sjokket

Annonsesalget i kraftig vekst etter Korona sjokket

Annonsesalget i magasiner og nisjenettsteder viser nå en kraftig vekst etter et nullpunktet da Norge ble koronastengt i mars. HS Media har den siste tiden hatt en svært positiv utvikling.

Les mer
Alle permitterte i HS Media tilbake i full jobb i løpet av mai

Alle permitterte i HS Media tilbake i full jobb i løpet av mai

Vi ser nå svært positive signaler i markedet og det er derfor behov for alle tilbake i full jobb i løpet av mai. Selgerne i HS Media ble rammet hardt av Covid-19 epidemien, men de har samtidig gjort en fantastisk jobb under redusert stilling og gjennomført mange effektiviseringstiltak.

Les mer
HS Media med rekordhøye 38 prosent vekst i første kvartal

HS Media med rekordhøye 38 prosent vekst i første kvartal

Reklameomsetningen til HS Media økte med hele 38 prosent fra årets første kvartal i 2019 til tilsvarende kvartal i 2020. Det er hele 56 prosent bedre enn utviklingen for ukepresse/magasiner i Mediebarometeret fra Mediebyråforeningen.

Les mer