Nyheter

Salgsmålet for 2015 vel i havn

Publisert 12.11.2015

Salgsmålet for 2015 vel i havn

Superselgerne i HS Media oppnådde 29. oktober det totale salgsmålet for 2015 og konferanseturen til Hellas er i mål i god tid før siste deadline i desember.

De har igjennom energisk kvalitetsjobbing og en stor porsjon begeistring skapt et fantastisk resultat. Når vi samtidig vet at mange av våre magasiner har et bedre resultat en fjoråret så er ikke det mindre imponerende i en verden hvor printannonsen blir utfordret. Vi opplever at våre gode kunder får god respons igjennom å profilere seg i nisje- og fagtidsskrifter, samt nettsteder som treffer knivskarp mot målgruppen. I et miljø hvor leseren er interessert i tema og hvor annonsene blir en viktig del av den gode leseropplevelsen.

Vi takker våre mange gode oppdragsgivere for gleden av å kunne levere resultater for tilsammen over 65 flotte magasiner og nettsteder.

Hilsen en forferdelig stolt 
og priviligert leder
Tor Arne Sandholt

Andre nyheter
Ny styreleder i HS Media

Ny styreleder i HS Media

Karina Dahling Ehrenclou er valgt inn som styreleder i HS Media etter ekstraordinær generalforsamling.

Les mer
Nisjene styrker seg i nisjelandet

Nisjene styrker seg i nisjelandet

Norge er i seg selv et nisjeland i verdensmålestokk. Når det gjelder medier og medieutvikling, kan vi allerede nå slå fast at første halvår 2021 har vist stor fremgang for nisjemedienes del. I alle fall for mange.

Les mer
HS Media med United Influencers-avtale

HS Media med United Influencers-avtale

HS Media har undertegnet en avtale med United Influencers (UI) hvor de skal administrere annonsestyring på displayannonser, direktesalg og programmatisk for UI – samt for nettstedet til den norske utgaven av Elle.

Les mer
Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo blir leder for strategi- og forretnigsutvikling i HS Media

Terje Korsmo sin hovedoppgave blir å bygge HS Media sine konkurransefortrinn for å konsolidere og styrke eksisterende drift, og samtidig være med å bidra til å skape videre vekst og utvikling av selskapet.

Les mer