Siste nytt

HS Media overtar annonsesalget i Politiforum

Publisert 09.08.2022

HS Media overtar annonsesalget i Politiforum
Politiforum og HS Media gleder seg til tett samarbeid. Fra høyre redaktør Erik Inderhaug (Politiforum), salgsdirektør Mona Jørgensrud (HS Media), key account Grehte Aanerud (HS Media) og CEO Tor Arne Sandholt (HS Media)

Avtalen innebærer at HS Media får ansvar for alt annonsesalg i magasinet Politiforum og politiforum.no. Vi gleder oss til et tett og godt samarbeid med oppdragsgiver og annonsører.

Politiforum utgis av Politiets Fellesforbund og kommer ut i et opplag på 20.000 eksemplarer 11 ganger i året. Det er  Norges største uavhengige politimagasin. Magasinet når 97 prosent av alt politiutdannet personell, deriblant mange av politiets innkjøpere og ledere og skal være et ledende forum for norsk kriminalpolitisk debatt.

 

Politiforum har flere ganger vunnet Fagpressens journalistpris blant annet for for artikkelen om «Syndebukken Stian Elle», som ble skrevet av redaktør Erik Inderhaug, som i 2020 mottok Fagpressens journalistpris for fjerde gang. Han er den første som har mottatt denne høythengende prisen fire ganger. HS Media ser fra 1. oktober frem til å bidra med inspirerende annonseløsninger for å kunne oppnå best mulig effekt for annonsørene, sier Tor Arne Sandholt, daglig leder i HS Media.

Andre nyheter
Derfor fortsetter nisjeoppturen

Derfor fortsetter nisjeoppturen

Det er mange årsaker til at norske nisjemedier i ulike varianter fortsetter oppturen i mediemarkedet. Og det er godt å vite at vesentlige og troverdige redaksjonelle medier har vind i seilene.

Les mer
Linn-Marielle Magnor ansatt i HS Media

Linn-Marielle Magnor ansatt i HS Media

Linn-Marielle Magnor (24) er ansatt som key account manager hos HS Media på Kirkenær. Magnor gjør dermed en spennende overgang fra barnehage og pedagogikk til en salgsstilling hos HS Media.

Les mer
Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Nisjemediene bør utnytte sin posisjon i stillingsmarkedet

Norske nisjemedier bør ta tilbake kommandoen over stillingsmarkedet. Ja, nisjene er som skapt for å være best på stilling ledig. Tenk kvalitet på målgruppen – og ikke la deg friste av kvantiteten!

Les mer
Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg ansatt i HS Media

Neira Karabeg (30) er ansatt som digital markedsfører hos HS Media på Kirkenær.

Les mer